Furesø Kommune

Flere gazeller end nogensinde i Furesø

Del
18 virksomheder i Furesø Kommune har i det forgangne år haft så godt gang i forretningen, at de kan smykke sig med titlen 'Gazelle'. 2. februar er de inviteret på scenen til en fejring, når Furesøs erhvervsliv igen mødes til den traditionsrige nytårskur
Som de tidligere år 
bliver årets gazeller fejret på scenen i Galaksen (arkivfoto).
Som de tidligere år bliver årets gazeller fejret på scenen i Galaksen (arkivfoto).

Gazellerne springer omkring her i Furesø, hvor erhvervslivet den 2. februar flokkes i Galaksen for at ønske konkurrenter og kolleger godt nytår. Mens der bliver god mulighed for at se tilbage på et meget usædvanligt år i 2022, er det samtidig anledningen til at fejre de virksomheder, der har gjort det særlig godt i det forgangne år.

Her træder de 18 Gazeller frem som virksomheder, der har haft en kontinuerlig fremgang de seneste fire regnskabsår og en fordobling af omsætningen i den samme periode. Ikke alle virksomheder kan være med på scenen den 2. februar, men antallet alene er en god nyhed, mener Ole Bondo Christensen (A), formand for kommunens erhvervskontaktudvalg og borgmester i Furesø.

"Når 18 virksomheder kan opnå Gazelle-status i et så udfordrende år som 2022 er det virkelig en bedrift, der er værd at markere. Gazellevirksomheder tjener som inspiration. Det skal vi anerkende dem for. Set over én kam er det samtidig et udtryk for et sundt erhvervsliv her i Furesø, hvor 2022 jo også bød på en rekordhøj beskæftigelse. Begge dele kommer hele kommunen til gavn," siger Ole Bondo Christensen.

Gazellerne blev ikke markeret i 2021, hvor nytårskuren var corona-aflyst og blev erstattet af et erhvervstræf på Flyvestationen. Men før det har Dagbladet Børsen kåret 7 gazeller i 2018, 11 i 2019 og 13 i 2020.

Nogle gazeller lever 'stille, men godt' med titlen, mens det for andre er en vigtig markør og et godt signal til samarbejdspartnere. Det samme gør sig gældende for de omkring 200 virksomheder, der har meldt sig til nytårskuren den 2. februar, understreger Birgit Ritter, formand for Furesø Erhvervsforening.

"Nytårskuren er ikke kun for dem, der har haft succes i det forgangne år. Faktisk er det et fremragende sted at mødes og netværke med både konkurrenter, kolleger og samarbejdspartnere. Vi ser alle sammen tilbage på nogle meget omskiftelige år, hvor det har krævet sit at drive virksomhed. Hvis der er noget, alle kan have gavn af, er det at have et godt lokalt netværk, fordi det i sig selv kan føre til nye samarbejdsmuligheder og opgaver," siger Birgit Ritter.

Netop mulighederne for samarbejde er også afspejlet i programmet for nytårskuren, fortæller Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI.

"Noget af det, der for alvor har samlet virksomhederne i Furesø om en fælles dagsorden, er klimaindsatsen og den grønne omstilling. Det får vi sat rigtig godt på dagsordenen, først med et indspark af Dansk Erhvervs direktør, Brian Mikkelsen og herefter med en præsentation af det lokale klimapartnerkoncept, som en arbejdsgruppe fra Erhvervskontaktudvalget i samarbejde med Furesø kommune har udviklet. Så jeg glæder mig virkelig til årets nytårskur," siger han.

Tilmelding til nytårskuren på furesoe.dk/erhverv er åben til og med den 27. januar. Herefter kan tilmelding ske ved direkte henvendelse til Furesø Kommunes erhvervskonsulent, Helle Reinhold Christoffersen på hrn1@furesoe.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Som de tidligere år 
bliver årets gazeller fejret på scenen i Galaksen (arkivfoto).
Som de tidligere år bliver årets gazeller fejret på scenen i Galaksen (arkivfoto).
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Pressen er velkommen til at deltage i nytårskuren, der foregår den 2. februar fra 15-17.

Tilmelding gerne til Kommunikation (se kontaktboks) eller Helle Reinhold Christoffersen på hrn1@furesoe.dk

 

Program og praktisk info

Dato: 2. februar 2023

Tid: kl. 15.00 – 17.00 (dørene åbner kl. 14.30)

Forplejning: Vi skåler det nye år ind, og serverer en let forplejning.

Deltagere: Virksomheder, samarbejdspartnere og politikere

Sted: Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse

Tilmelding: Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig senest 27. januar.

Program

Kl. 15.00 Velkomst v/kommunaldirektør Nicolai Kragh Petersen

Kl. 15.05 Nytårstale 2023 v/borgmester Ole Bondo Christensen

Kl. 15.15 Prisoverrækkelse til Årets sociale virksomhed

Kl. 15.20 Hædring af årets gazeller 2022

Kl. 15.35 Netværk samt kaffe og kage

Kl. 15.55 Den grønne omstilling og betydningen for den enkelte virksomhed v/direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv

Kl. 16.15 Klimapartnersamarbejdet v/erhvervsforeningerne

Kl. 16.30 Netværk

Hils på

Furesø INDUSTRI
Furesø Erhvervsforening
Jobcenter Furesø
Erhvervshus Hovedstaden
Udbud og Indkøb
Klimapartner-samarbejdet

 

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye