Aarhus Universitetshospital

AUH er Danmarks bedste på hjerte-kar-området

Del
Dagens Medicins første delkåringer i forbindelse med Danmarks bedste hospital 2023 er offentliggjort. Her vinder AUH det samlede hjerte-kar område.
Foto: Tonny Foghmar
Foto: Tonny Foghmar

Gennemgående høj kvalitet
Den samlede førsteplads er et resultat af en generelt meget høj kvalitet i arbejdet, herunder førsteplads på de kirurgiske behandlinger operation mod forkalkning i halspulsåren (carotis endarterektomi) og bypass operation.

Det er ingen hemmelighed, at der blev rejst kritik af karkirurgien i Region Midtjylland i foråret 2022. Derfor er det ekstraordinært glædeligt, at karkirurgien som en del af det samlede hjerte-kar-område klarer sig godt:

- Det er meget velfortjent og stemmer overens med vores opfattelse af et højt fagligt niveau og en ihærdig indsats for konstant at forbedre på området. Derfor er det skønt at kunne lykønske det samlede område med den flotte placering, siger Claus Thomsen, der er lægefaglig direktør på AUH.

Hospitalsdirektør Poul Blaabjerg glæder sig også over kåringen:

- Hjertebehandling er en styrkeposition for AUH. Her har vi traditionelt ligget i den øverste liga, og der er mange landvindinger inden for behandling på hjerteområdet, som er opfundet og udviklet på AUH. Det er meget glædeligt og fortjent, at området markerer sig så stærkt på den nationale – og i øvrigt også internationale – scene.

Omtale i Dagens Medicin

Kontakter

Billeder

Foto: Tonny Foghmar
Foto: Tonny Foghmar
Download
Foto: Tonny Foghmar
Foto: Tonny Foghmar
Download
Foto: Tonny FOghmar
Foto: Tonny FOghmar
Download

Information om Aarhus Universitetshospital

Aarhus Universitetshospital
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200 Aarhus

24792436http://www.auh.dk

Aarhus Universitetshospital er et komplet hospital på højeste internationale niveau med alle lægefaglige specialer samlet under ét tag.

Aarhus Universitetshospital ledes af en hospitalsledelse, som består af en hospitalsdirektør, en lægefaglig direktør og en sygeplejefaglig direktør.  

Aarhus Universitetshospital har hvad der svarer til ca. 9.700 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitetshospital

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitetshospital

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye