Region Midtjylland

Akutklinikken i Lemvig åbner igen

Del
Akutklinikken i Lemvig har i en periode været midlertidigt lukket på grund af personalemangel. Problemerne er ikke løst, men sammen med Klinik for Almen Medicin kan akutklinikken alligevel åbne igen på torsdag 2. februar.

Akutklinikken i Lemvig har i en periode været midlertidigt lukket på grund af personalemangel. Problemerne er ikke løst, men sammen med Klinik for Almen Medicin kan akutklinikken alligevel åbne igen på torsdag 2. februar.

Akutklinikken på Østergade i Lemvig har været midlertidigt lukket siden sommerferien, men nu åbner den igen. Det besluttede regionsrådet på sit møde onsdag 25. januar.

Med hjælp fra Klinik For Almen Medicin i Lemvig i dagtimerne og bemanding med almindelige sygeplejersker, der skal arbejde under lægeligt ansvar fra Regionshospitalet Gødstrup i vagttid, er klinikken klar til at genåbne 2. februar.

- Det er en rigtig god og længe ventet nyhed for borgerne omkring Lemvig. For regionsrådet har genåbningen været højt prioriteret, og jeg vil gerne takke både Klinik for Almen Medicin i Lemvig og sygeplejerskerne fra hospitalet i Gødstrup for at bane vej for genåbningen, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Årsagen til lukkeperioden har været mangel på personale, som i juni gjorde det umuligt at få vagtplanenerne på hospitalet i Gødstrup til at gå op. I situationen blev alt personale – også fra akutklinikken i Lemvig - koncentreret omkring hospitalets akutafdeling for at sikre, at den forblev åben.

Kontakter

Regionsrådsformand Anders Kühnau (S) via pressevagten tlf. 7841 0666.
Kontaktoplysninger på hele regionsrådet

Billeder

Information om Region Midtjylland

Region Midtjylland
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg

7841 0000http://www.RegionMidtjylland.dk

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye