Aarhus Airport

Internationale kræfter til Aarhus Airports ruteudviklingsteam

Del
32-årige Maarten Cooreman checker ind som Route Development Mangaer i Aarhus Airport.
Belgiske Maarten Coremann, som er ny Route Development Manager i Aarhus Airport, kommer fra TUI-koncernen.
Belgiske Maarten Coremann, som er ny Route Development Manager i Aarhus Airport, kommer fra TUI-koncernen.

Aarhus Airport gearer op for samarbejdet med eksisterende og nye flyselskaber for at udbygge antallet af ruter og destinationer fra den østjyske lufthavn. Som et led i udviklingen har lufthavnen hentet en international kapacitet, som allerede har mange flyvetimer i luftfartsbranchen.

32-årige Maarten Cooreman kommer direkte fra hjemlandet Belgien, hvor han har været Head of Aviation Development hos rejsekoncernen TUI igennem de sidste syv år. Med sig har Maarten en bred luftfartserfaring og en dyb indsigt i såvel business- som leisurerejser. I sin nye stilling som ruteudvikler skal Maarten bidrage til at videreudvikle lufthavnens kommercielle potentiale, tiltrække nye ruter og sikre fortsat vækst i flyaktiviteten.

David Surley, som er Senior Director Route Development & Marketing Airline Relations, glæder sig til at få en international ressourceindsprøjtning til ruteudviklingsteamet i Aarhus Airport.

”Vi er meget glade for, at Maarten har valgt at slutte sig til Team AAR. Han har været en integreret del af TUI-koncernen i en årrække, og hans solide rejse- og luftfartskompetencer er et stort aktiv for lufthavnens fremtidige udvikling. Vi har i de senere år tiltrukket adskillige nye luftfartspartnere og ruter samt udvidet kapaciteten væsentligt. Maarten vil være en central del af vores fortsatte forretningsudvikling - ikke mindst op imod 2024, hvor Aarhus er værtsby for Routes Europe, der er verdens næststørste luftfartskonference”, siger David Surley.

Maarten Coremann er tiltrådt stillingen som Route Development Manager i Aarhus Airport i januar.

Billeder

Belgiske Maarten Coremann, som er ny Route Development Manager i Aarhus Airport, kommer fra TUI-koncernen.
Belgiske Maarten Coremann, som er ny Route Development Manager i Aarhus Airport, kommer fra TUI-koncernen.
Download

Information om Aarhus Airport

Aarhus Airport
Aarhus Airport
Ny Lufthavnsvej 24
8560 Kolind

+45 87 75 70 00https://www.aar.dk/

Aarhus Airport’s ambition er at være østjydernes foretrukne lufthavn og forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det jyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde, der er Jyllands største.

I efteråret 2023 står lufthavnen færdig efter en totalmodernisering og udvidelse til dobbelt størrelse. I 2024 er Aarhus Airport A/S vært for Europas vigtigste luftfartskonference, Routes Europe, der er en mødeplatformen for luftfarts-branchens beslutningstagere. Aarhus Airport A/S er ejet af Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og privatinvestor Staus A/S. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport A/S fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye