Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Per Vers giver den sidste omgang med Benny Andersen

Del
Efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling, drager Per Vers på turné med showet af samme navn som pladen. Det byder på dj’s og visuals som giver publikum mulighed for at ”møde” Benny Andersen i en animeret udgave. Showet spiller i Næstved den 30. september.

Albummet og samarbejdet mellem Per Vers og Benny Andersen, blev Bennys allersidste, og blev punktummet efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter. Sidste Omgang Tour er et show som står på skuldrene af denne plade, og det centrale element i showet er de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per. Showet spiller på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 30. september.

Sidste Omgang Tour er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk. Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es  som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død. 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.

Se frem til en aften i selskab med denne nyklassiker, en række af de stærkeste sange fra Pers snart 20-årige pladeproduktion i kombination med hans legendariske improvisatoriske freestyle-evner. Billetsalget er startet og du kan finde dine billetter på www.gkkultur.dk.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye