Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Aarhus opruster med ung, stærk profil

Del
27-årige Malene Gude Bjørnskov er ny kunderådgiver i Andelskassen i Aarhus.

Som kunderådgiver i Andelskassen i Aarhus ser Malene Gude Bjørnskov frem til at opbygge et godt kendskab til sine kunder, og hun brænder for at gøre en forskel gennem økonomisk rådgivning.

”Det motiverer mig at opbygge en god relation med mine kunder. Alle mennesker er forskellige, men det er altid godt at møde kunderne med et smil og se dem i øjnene. Det er vigtigt for mig, at de føler sig trygge og føler, de bliver set og hørt i forhold til deres drømme for livet. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til gode løsninger, der er tilpasset kundernes drømme, økonomi og hverdag,” siger Malene.

Trods sin unge alder har Malene flere års erfaring. Hun kommer fra en stilling som kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, hvor hun har arbejdet næsten fem år – de sidste halvandet år som kunderådgiver i sparekassens afdeling i Skanderborg. Nu er Malene vendt hjem til Aarhus, hvor hun bor, og med skiftet til Andelskassen har Malene fundet sin rette hylde.

”Andelskassen er en relationsbank, hvis værdier stemmer godt overens med mine egne. Det er en bank i rivende udvikling, og den proces vil jeg gerne være en del af. Her kan jeg gennem en god helhedsrådgivning bidrage til at sikre kunden økonomisk hele vejen rundt i forhold til bolig, bil, pension, familiens forsikringer, og hvad de ellers har af ønsker,” fortæller Malene.

Malene er født og opvokset i Østerby, der ligger ved Højer i Sønderjylland og har boet de seneste 7 år i Aarhus. I fritiden er Malene meget aktiv. Hun mødes i forskellige netværk og finder også tid til fysisk træning.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der rådgiver både privat- og erhvervskunder. Med et lokalt fokus engagerer banken sig i de lokalområder, hvor kunderne er, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye