Danske Spil A/S

Sjællænder vinder 10 millioner kroner i Lotto

Del
En heldig dansker fra Region Hovedstaden blev ved lørdagens trækning i Lotto 10 millioner kroner rigere.

Årets tredje Lotto-trækning bød på endnu en heldig vinder, der nu er blevet mangemillionær efter at have ramt de syv helt rigtige tal. Den heldige dansker kan derfor nyde morgenkaffen lidt mere denne søndag, og der er med garanti også råd til en basse.

Vinderen bor i en mindre kommune nord for København og spillede med over mobilen. Udover at have vundet den helt store gevinst var der en yderligere gevinst på 116 kroner. Det fulde beløb, som vinderen kan se frem til at få ind på sin konto, er dermed 10.000.116 skattefrie kroner.

Dette var dog ikke aftenens eneste vinder, da der som vanligt også skulle findes to vindere af Millionærgarantien.

Tre nye millionærer lørdag aften
For ligesom hver eneste lørdag aften året rundt skulle der også i går aftes trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Aftenens to vindere af Millionærgarantien:

  • Den første, heldige millionvinder spillede med via sit PLUS-abonnement og er fra det sydlige Amager.
  • Den anden vinder købte sin kupon i Spar i Ejstrupholm i Midtjylland og havde yderligere en gevinst på 60 kroner. Den samlede gevinst lyder derfor på 1.000.060 kroner.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, 21. januar

3, 4, 7, 17, 24, 30, 31

Tillægstal Lotto, 21. januar

11

Lotto:

-      Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-      Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-      Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye