Aabenraa Kommune

Nu kan virksomheder i Aabenraa Kommune som de første i landet få bevis på sundhedsfremme

Del
Der er nu åbnet for ansøgninger, så virksomheder kan søge om at modtage Aabenraa Kommunes sundhedsfremmemærke, som uddeles for at anerkende og motivere virksomheder til at fremme indsatsen for sundhed på arbejdspladsen. Sundhedsfremmemærket er det første af sin slags i Danmark.

Til og med 15. marts kan virksomheder med adresse i Aabenraa Kommune ansøge om Aabenraa Kommunes sundhedsfremmemærke, som gives til virksomheder, der tager initiativ til at fremme sundhed på arbejdspladsen. Det er første gang, at Aabenraa Kommune uddeler sundhedsfremmemærket, som desuden er det første af sin slags i Danmark.

- Som arbejdsplads har man gode muligheder for at gå forrest i udbredelsen af sundhed, og derfor vil vi gerne opfordre lokale virksomheder til at søge sundhedsfremmemærket og på den måde tydeliggøre indsatsen på sundhedsområdet. Det kan samtidig tjene som en anerkendelse af virksomhedernes italesættelse af medarbejdernes sundhed, siger formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget i Aabenraa Kommune, Jan Køpke Christensen og fortsætter:

- Jeg ved, at der allerede nu findes mange gode initiativer på arbejdspladserne rundt om i Aabenraa Kommune. Gåture, kostpolitikker eller noget helt tredje som alle er med til at højne sundheden og som samtidig påvirker arbejdsglæden og motivationen hos medarbejderne og nedbringer antallet af sygedage.

På Aabenraa Kommunes hjemmeside findes ansøgningsskemaer til sundhedsfremmemærket, lige som der også er en liste med kriterier for at kunne søge mærket.

Virksomheder geografisk beliggende i Aabenraa Kommune samt offentlige institutioner beliggende i Aabenraa Kommune kan søge om mærket, mens Aabenraa Kommune som organisation samlet kan ansøge om mærket.

- Jeg håber, at mange af kommunens virksomheder vil søge om mærket, så vi i fællesskab kan få sundhed på dagsordenen på arbejdspladsen. Den fysiske og mentale sundhed er vigtig for os alle, og den er især vigtig som en integreret og naturlig del af hverdagen på arbejdspladsen. Det er vigtigt at sige, at både små og store virksomheder med små og store sundhedsinitiativer kan komme i betragtning til mærket, siger Jan Køpke Christensen.

Læs mere om Aabenraa Kommunes sundhedsfremmemærke på
https://www.aabenraa.dk/erhverv/lokale-maerkeordninger/sundhedsfremmemaerket-2023/

Kontakter

Formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, Jan Køpke Christensen, tlf.: 40 78 79 13; e-mail: jkch@aabenraa.dk


Sundhedschef Aabenraa Kommune, Michael Metzsch, tlf.: 73 76 78 20; e-mail: mme@aabenraa.dk


Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye