Danske Spil A/S

Danskerne vinder over en million kroner, hvis Holger Rune vinder Australian Open

Del
Ligesom resten af verden har kunderne hos Danske Spil har kastet deres kærlighed på Holger Rune - og danskerne har også spillet lystigt på, at Rune får succes: Hvis den danske tennis-stjerne vinder Australian Open, vinder Danske Spils kunder således i alt over en million kroner.

Det går i dén grad stærkt fremad for Holger Rune i Melbourne: Han har kun brugt lige over fire timer på at spille sig videre til tredje runde af Australian Open – og det har danskerne opdaget: Hvis Holger Rune vinder karrierens første grand slam i næste uge, så står kunderne hos Danske Spil til samlet at hæve en syv-cifret gevinst.

”Selv om Australian Open ligger en lille smule i skyggen af herrernes VM i håndbold, så står vi allerede nu til at skulle udbetale gevinster for en rund million kroner, hvis Holger Rune vinder. Og når vi kommer lidt længere ind i turneringen, vil det beløb kun blive højere, for der vil formentlig blive sat endnu flere væddemål på danskeren, jo længere han når,” siger Peter Emmike Rasmussen, oddssætter hos Danske Spil.

Rune uden problemer
Han har de sidste par dage haft usædvanligt travlt med at sænke oddset på den danske tennisspiller i takt med, at han har skudt modstanderne i sænk.

”Før turneringen havde vi odds 28.00 på en dansk finale-sejr, men efter de første par runder har vi været nødsaget til at opvurdere chancen for samlet dansk sejr: Dels har Holger Rune overhovedet ikke haft de problemer, man måske kunne have forventet af så ung en spiller, og dels er et par af hans største favoritter overraskende allerede røget ud af turneringen,” siger Danske Spils oddssætter.

”Her og nu giver vi odds 9.00 på Holger Rune som vinder af Australian Open, og det betyder, at vi faktisk kun har Novak Djokovic og Daniil Medvedev, som større favoritter end danskeren til at vinde turneringen – det er da ganske godt gået af en teenager fra Gentofte,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Odds kan ændre sig løbende.

Holger Rune spiller sin næste kamp ved Australian Open kl. 3.00 natten til lørdag.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye