Sunset Boulevard

Danske Sunset Boulevard sætter omsætningsrekord i 2022 - ekspanderer til udlandet i 2023

Del
Gæsterne strømmer til hos landets største danskejede fastfoodkæde Sunset Boulevard. I 2022 slog kæden slået omsætningsrekorden fra 2021 med hele 25 procent og kunne lukke året med et resultat på 24,5 mio. kroner før skat. Dermed har Sunset Boulevard i 2022 opnået det bedste resultat nogensinde siden etableringen i 1996. Det momentum vil kæden nu benytte til at ekspandere til Norge i 2023.

2022 blev et rekordår for Sunset Boulevard. I 2021 opnåede burgerkæden ellers den højeste omsætning, det højeste resultat før skat samt det største antal gæster nogensinde siden åbningen i 1996. Men resultatet fra 2021 på 11.3 mio. kroner før skat er altså nu overgået. Det er lykkedes for Sunset Boulevard i 2022 at slå omsætningsrekorden med hele 25 procent og lukke året med et resultat på 24,5 mio. kroner før skat. Imens er antallet af gæster steget med 18 procent målt mod 2021.

Sunset Boulevard har stået solidt i en ellers meget omskiftelig verden, og vi har formået at gøre os mere relevante end nogensinde før med en lang række innovative og kommercielle tiltag kombineret med et kontinuerligt fokus på den gode gæsteoplevelse. Det har danskerne taget rigtigt godt imod, og det momentum skal vi benytte os af og investere endnu mere i forretningen – herhjemme, men også i udlandet,” siger Sunset Boulevards administrerende direktør, Jens Broch.

Sætter turbo under ny-åbninger

Det har længe været en drøm for Sunset Boulevard at ekspandere til udlandet, og nu bliver det altså en realitet. Til en start ekspanderer Sunset Boulevard til Norge, hvor kæden planlægger at åbne 3-4 restauranter i 2. halvår af 2023 og nu ligger i forhandlinger om en række ønskede lokationer.

Norge er et interessant marked med et godt potentiale for en forretning som vores. Både vores menu med frisklavet fastfood af høj kvalitet og vores profil med fokus på bæredygtighed er relevant for nordmændene. Norge er på alle måder et godt sted at starte vores ekspansionseventyr,” siger Jens Broch.

Også herhjemme kommer Sunset Boulevard til at investere massivt i forretningen det kommende år. Kæden planlægger at have åbnet mindst 6 nye restauranter inden årets udgang.

I september 2022 åbnede vi en ny type Sunset Boulevard restaurant – en Grab’nGo - på kun 48 m2 i Svendborg, hvor maden bestilles online og hentes som take away. Resultaterne fra restauranten har langt overgået vores ellers høje forventninger, så nu glæder vi os til at rulle konceptet bredt ud i Danmark i 2023,” siger Jens Broch.

Sunset Boulevard forventer at åbne 4 af de nye take away restauranter i Danmark i løbet af 2023 og har samtidigt 2-3 af de mere traditionelle Sunset Boulevard restauranter med siddepladser, som man kender dem i dag, på tegnebrættet.  

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 43 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark.

Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.

Vil du vide mere?

Kontakt Pia Tobberup tlf. 61764234, mail: presse@sunset-boulevard.dk.

Billeder

Information om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
Nordager 26
6000 Kolding

https://www.sunset-boulevard.dk/

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 44 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to i Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1400 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

 

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Sunset Boulevard tester nyt stort skridt mod emballagefri dine-in8.5.2024 08:37:20 CEST | Pressemeddelelse

Står det til landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, skal det snart være slut med engangsemballage i restauranterne. Gennem årene har kæden reduceret engangsemballagen markant, og nu er de klar til at teste seneste skud på stammen: Genbrugelige dips-bægre og en serveringsbakke, der bortset fra en lille papirlomme og mundserviet overflødiggør al engangsemballage, når gæsterne spiser burgermenuen i restauranterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye