Link Concept ApS

Sådan opnår du maksimal reklamespot på en bus

Del
Konkurrencen mellem virksomheder indenfor samme branche, produkttype og målgruppesegment har måske aldrig været stærkere. Der er mange virksomheder, der har lagt sig fast på en digital markedsføringsstrategi, der favner reklamer på både adds, bannere, tv, de sociale medier samt analoge medier som aviser og magasiner. Hvad gør man så, som virksomhed, hvis man gerne vil give den et ekstra nyk opad, og sætte fuld power på, at ens kampagne kommer i fuld spot lys? Så får man professionelle mediefolk til at lave en busreklame for virksomhedens brand, produkter eller aktuelle tilbud.

Busbannere påvirker underbevidstheden  

Når mennesker bevæger sig rundt i det offentlige byrum, er de som regel i gang med dagens gøremål og tænker ikke bevidst på branding, reklamer og produkter. Men så alligevel, for mange er igang med at planlægge dagens middagsret, børnenes næste børnefødselsdag og weekendens middagsselskab. Når man så kører på sin cykel, og ser bagenden af en bus, kan man instinktivt ikke undgå at se den store reklame, der er bagpå. Måske opfanger man det kun halvt i sin travlhed efter at skulle hente sit barn i vuggestuen, men alligevel viser undersøgelser, at de hæfter sig fast på underbevidstheden - især hvis det handler om, at de løser et hverdagsproblem, som man har, hvad end det er, hvad børnene skal drikke til børnefødselsdagen eller hvad man selv skal tage på til sin mands fest. 

Lyser op i byrummet

Når I allerede som virksomhed har en kampagne kørende på de digtale samt analoge kanaler, kan I med stor fordel booste denne kampagne ekstra med en busreklame på bagenden af bussen eller på siderne. Som sagt er der noget, der taler for, at mange mennesker ser disse busser og bliver påvirket underbevidst af dem. For mere info om disse smarte løsninger, så klik her og bliv klogere på mulighederne. 

Brug en influencer

Der er meget, der tyder på, at influencere, som er kendte mennesker, som mange mennesker følger på de sociale medier, vil være et stort trækplaster, når det handler om at skabe en busreklame, der slår igennem kundernes købemur. Her bliver de straks fanget ind af, at denne influencer er en, man kan relatere sig til, samtidig med, at det er en, man ser op til og dermed gerne vil efterligne i forbrugsvaner. Det er meget in at få en influencer til at skabe troværdighed og spot på firmaers brand og produkter, så hvorfor ikke også gøre det med en busreklame, der lyser op i byrummet og kan ses af mange mennesker? 

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye