OK

OK og Dansk Bilforhandler Union vil gøre det nemt at købe brugt elbil

Del
Det skal være nemt og attraktivt for brugtbilskunder at køre på el. Derfor har OK og Dansk Bilforhandler Union (DBFU) indgået en aftale, der giver kunderne nem adgang til en fleksibel hjemmeladeløsning

I disse år kører flere og flere elbiler ud på de danske veje, og en stigende del af dem er brugte. Overordnet er markedet for brugte el- og plugin-hybridbiler inde i en spændende udvikling.

Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og energiselskabet OK har et ønske om, at det skal være nemt at vælge el, når bilen skal udskiftes, og med en ny rammeaftale får kunderne hos DBFU’s forhandlere derfor mulighed for at vælge OK Ladepakke, der er en fleksibel og attraktiv hjemmeladeløsning for mange elbilister.

Konceptet er nemt og overskueligt for den enkelte elbilist, fordi man afregnes for sit faktiske forbrug, mens man samtidig har mulighed for at vælge grøn strøm, som blandt andet kommer fra danske vindmøller, som energikilde.

En fleksibel totalløsning
Med OK Ladepakke får man en komplet løsning, hvor OK står for det hele. Det eneste, man skal gøre, er ganske enkelt at sætte stikket i og oplade sin bil.

”Hos OK forventer vi vækst i brugtbilsmarkedet for elektriske biler i 2023, og for os er det vigtigt at servicere alle kunder, som ønsker at køre på el. Vores koncept passer godt til de fleste, hvad enten man kører kort eller langt. Desuden sikrer vi, at man med OK Ladepakke kommer både billigt og trygt i gang, og det er vigtigt - særligt for nye elbilister,” siger Martin Kock Kjeldgaard, Partner Manager hos OK.

Da aftalen afregnes ud fra bilisternes faktiske elforbrug, er der desuden gode muligheder for at planlægge sin opladning og spare penge. Med OK-appen kan man nemlig styre sin ladeboks fra sofaen og sætte næste opladning i gang, når elprisen er lav.

Brugtbilsmarkedet og den grønne omstilling
Dansk Bilforhandler Union er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. Samtidig ønsker foreningen at gøre det nemt for brugtbilskunder at skifte til en grøn løsning.

”Brugtbilsmarkedet er vigtigt i forhold til den grønne omstilling, og vi vil gerne give kunderne de bedste forudsætninger for at vælge en elbil. Vi ønsker at vores medlemmer kan tilbyde totalløsninger, som indeholder både bil, forsikring og ladestander. OK har i den sammenhæng leveret en god og fleksibel løsning, som er tilpasset vores setup, og det er et godt tilbud, som vi glæder os til at vores medlemmer kan tilbyde deres kunder,” Siger Jørgen Bomberg, der er direktør i Dansk Bilforhandler Union.

OK Ladepakke er tilgængeligt hos alle Dansk Bilforhandler Unions forhandlere fra den 25. januar 2023.

Kontakperson DBFU - Jørgen Bomberg, Mobil + 45 22 15 12 33
Mail: jb@dbfu.dk

Nøgleord

Kontakter

Steffen Toft SpieleESG & Sustainability partner

stts@ok.dk

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk

 

   • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab.
   • OK er i dag landets næststørste leverandør af private ladebokse.
   • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus.
   • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
   • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private.
   • Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye