OK

Ny CFO i energiselskabet OK

Del
Thor Skov Jørgensen bliver ny CFO i energiselskabet OK. Thor Skov Jørgensen, som kommer fra en stilling som direktør i Salling Group, forventes at tiltræde sin nye stilling i OK til april
Thor Skov Jørgensen skal være ny CFO i OK. Foto: Salling Group
Thor Skov Jørgensen skal være ny CFO i OK. Foto: Salling Group

OK a.m.b.a. har fundet sin nye CFO i detailhandelen i form af 40-årige Thor Skov Jørgensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President Digital og E-commerce i Salling Group. OK’s CEO Michael Løve glæder sig over at få Thor Skov Jørgensen med i OK's ledelse i en tid, hvor OK’s forretningsområder inden for energi undergår meget store forandringer.

”Thor (Skov Jørgensen, red.) har i sin karriere vist, at han kan opbygge og udvikle en forretning og samtidigt arbejde struktureret med de bagvedliggende processer og systemer. Det er egenskaber, som OK vil nyde godt af i takt med, at vi øger vores investeringer markant i E-mobilitet, salg af el og nye energiløsninger. Jeg er også helt overbevist om, at Thor vil blive en meget vellidt kollega, som kan bidrage til de rigtige diskussioner i arbejdet med at udvikle OK's forretningsmodel i et energimarked i rivende udvikling. Det glæder jeg mig meget til,” siger Michael Løve.  

OK er en ualmindelig spændende mulighed

OK har i de senere år opnået en betydelig vækst på stort set alle forretningsområder og er gået ind på nye områder som varmepumpemarkedet, markedet for e-mobilitet og investerer generelt massivt i elmarkedet.

Den kommende CFO betegner jobbet i OK som en ualmindelig spændende mulighed, fordi OK er et bredt funderet energiselskab, der er i gang med at finde nye veje.

”Det vil jeg gerne være med til, og jeg er overbevist om, at jeg har noget at trække på i den sammenhæng. Jeg kommer med erfaring fra en udpræget driftsorganisation, som hele tiden har skullet udvikle sig. Og uden at sammenligne kan jeg godt lide at tanken om, at OK både skal fastholde en styrkeposition på eksisterende markeder, samtidig med, at vi uomtvisteligt skal bygge noget nyt op,” siger Thor Skov Jørgensen. 

Konsulent og Salling Group

Thor Skov Jørgensen har været i Salling Group siden 2014. Først som driftsdirektør i Netto, efterfølgende som direktør i Føtex og senest som øverst ansvarlig for selskabets e-handel og digitale forretning. Før karrieren i Salling Group var han konsulent for Boston Consulting Group. 

”Jeg har en finans- og konsulentbaggrund, og kombinationen af de erfaringer og så mit arbejdsliv de senere år med et meget kommercielt fokus, ser jeg som en virkelig god ballast,” siger den kommende CFO, der vil indtræde i OK’s direktion med Michael Løve og Michael Lamberth.

Thor Skov Jørgensen er født i København, har gået i folkeskole i henholdsvis Mariager og Holland, og så tog han sin studentereksamen i Vejle. Han er i dag bosat i Aarhus med sin hustru og tre børn.

Thor Skov Jørgensen tiltræder sin stilling i OK i april.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Thor Skov Jørgensen skal være ny CFO i OK. Foto: Salling Group
Thor Skov Jørgensen skal være ny CFO i OK. Foto: Salling Group
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik. 
  • OK omfatter mere end 675 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af brændstof, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser og er en af landets største leverandører af varmepumper
  • OK har tre biogasstationer og lægger tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye