Danske Spil A/S

Danske Spil: Nu har Holger Rune endnu bedre chancer i Australien – og danskerne tror på ham

Del
Allerede inden Holger Runes første kamp ved Australian Open har Danske Spil sænket oddset på dansk finale-sejr. Et afbud fra en konkurrent baner danskerens vej helt til fjerde runde. Samtidig har over halvdelen af væddemålene på turneringen Holger Rune som vinder af hele turneringen.

Holger Rune er den første dansker, der for alvor kan spille med om et grand slam-trofæ siden Caroline Wozniacki lagde sin ketsjer på hylden.

Og mens hypen om Holger Rune er høj, så bliver oddset på dansk sejr tilsvarende lavere og lavere. Endda uden, at Holger Rune overhovedet er kommet i kamp.

I sidste uge gav en dansk titel odds 28, men nu giver en Holger Rune-sejr i finalen kun odds 22.

”Vi har justeret oddset på Holger Rune et godt stykke nedad, fordi danskerens vej gennem turneringen ser ud til at blive en lille smule lettere, efter at Nick Kyrgios har trukket sig fra turneringen med en skade. Den australske hjemmebane-favorit var ellers seedet til at møde danskeren i tredje runde,” siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

”Som det ser ud nu, så er vejen mere eller mindre banet for danskeren helt til fjerde runde, hvor den femte-seedede Andrey Rublev venter, hvis ellers spillernes seedninger holder hele vejen. Vinder Holger Rune den kamp, så venter Novak Djokovic i kvartfinalen. Det er et par skræmmende modstandere, men glem ikke, at Holger Rune besejrede dem begge i november i Paris Masters,” siger oddssætteren, som kan oplyse, at over halvdelen af alle indskud på samlet vinder af Australian Open er lagt på Holger Rune.

”Vi ved af erfaring, at danskerne spiller med hjertet, når der er danskere i action på de største arenaer: De spiller gerne på det resultat, de ønsker sig. Men det betyder slet ikke, at de ikke også spiller med hjernen, og det er slet ikke usandsynligt, at Holger Rune går hele vejen. Det kræver selvfølgelig både talent, viljestyrke og udholdenhed, og det ved vi, at Holger Rune har masser af: Så mangler han måske kun lige, at heldet også tilsmiler ham lidt af og til, og så er han der næsten,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Holger Runes første kamp mod serbiske Filip Krajinović spilles natten til tirsdag dansk tid.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye