Transportministeriet

Øget passagertilfredshed hos Bornholmslinjen

Del
Tilfredshedsundersøgelsen for Bornholmslinjen i højsæsonen 2022 viser, at de rejsende til og fra Bornholm er godt tilfredse med turen, og at tilfredsheden er højere end sidste år.

Når turen går til eller fra Bornholm, rejser mange med færgen mellem Ystad og Rønne eller Køge og Rønne. Og den tur er der generelt stor tilfredshed med, viser tilfredshedsundersøgelsen for højsæsonen 2022.

Samlet set giver de rejsende deres tur med færgerne på de to ruter til og fra Bornholm en gennemsnitlig karakter på 4,1 ud af fem, en stigning på 0,1 i forhold til 2021. De rejsende på ruten til og fra Køge giver 4,2 i karaktergennemsnit.

- Færgerne er den primære transportform til og fra Bornholm, og det er vigtigt, at passagererne er tilfredse med det tilbud, de har. Derfor er det godt at se, at passagerernes tilfredshed er høj og endda er steget i forhold til sidste år, siger transportminister Thomas Danielsen.

Analysen er foretaget af Analyse Danmark for Molslinjen A/S, der driver færgefarten til og fra Bornholm. Analysen, der en del af Transportministeriets kontraktopfølgning med Molslinjen A/S, udarbejdes på baggrund af spørgeskemaer, som 7.008 passagerer har udfyldt i perioden 2. juli til 5. august 2022.

Analysen måler på fem kategorier: Den samlede oplevelse, personlig betjening, rengøring, adgang til færgen samt information og billetkøb. I forhold til højsæsonen 2021 er der inden for stort alle kategorier sket en stigning i tilfredsheden blandt passagererne.

Også set i forhold til lavsæsonen 2022 er der samlet set en stigning i tilfredsheden inden for alle fem kategorier i undersøgelsen for højsæsonen 2022.

Nøgleord

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye