ATP Ejendomme

Kommende erhvervshub ved porten til København har fået et navn og en totalentreprenør

Del
Ved Vibenshus Runddel i Københavns Østerbro-kvarter opfører ATP Ejendomme et 15.000 m2 stort mu-ligt nyt områdevartegn, og den kommende ejendoms nye navn, 21Ø, er centralt for området. Navngiv-ningen kommer samtidig med offentliggørelsen af, at valget af totalentreprenør er faldet på entreprenø-ren, Raundahl & Moesby.

Navnet følger placeringen

Det nye navn på projektet 21Ø kommer naturligt fra ejendommens placering i 2100 Østerbro i København, og ifølge projektets bygherre har adressen de perfekte omgivelser for en moderne arbejdsplads og bolig.

”Hjørnet ved Vibenshus Runddel modsat Fælledparken er kendt for de fleste københavnere, og her opfører vi en bolig- og erhvervsejendom, som vi mener på alle måder lever op til denne centrale placering,” siger Jan Johansen, ejendoms- og udviklingsdirektør i ATP Ejendomme og fortsætter:

”21Ø skal være en hub for de mennesker, der bor og arbejder i ejendommen og samtidig signalere en åben-hed, som inviterer naboer og nærmiljøet indenfor.”

21Ø bliver udformet som en fleksibel ejendom med kontor, butik og boliger.

Totalentreprenør på plads

Navnet er ikke den eneste vigtige milepæl, som nu er nået. Projektets totalentreprenør er også på plads. Det bliver Raundahl & Moesby, som fra foråret 2023 skal bistå ATP Ejendomme i at realisere det potentiale, som området, placeringen og byggeplanerne for 21Ø lægger tydeligt op til.

”Jeg er glad for at byde Raundahl & Moesby indenfor på projektet, og jeg ser frem til et godt samarbejde om at skabe noget helt særligt på dette centrale hjørne af København,” siger Jan Johansen fra ATP Ejen-domme.

Der er også tilfredshed hos den nye totalentreprenør, som ser frem til projektet:

”Hos Raundahl & Moesby er vi stolte over muligheden for at være med på dette særdeles spændende byg-geprojekt, og vi ser meget frem til det fortsatte gode samarbejde med ATP Ejendomme og de øvrige invol-verede. Vi tilgår nemlig ethvert byggeprojekt som en helhedsløsning, hvor alle fagligheder skal samles og bidrage til det bedste og mest værdiskabende resultat,” siger Carsten Raundahl, administrerende direktør i Raundahl & Moesby.

En fremtidssikret ejendom

Det er ikke alene ejendommens anvendelse og placeringen, som har været central for projektets udform-ning. Ejendommen sikrer også høj energieffektivitet og et sundt indeklima, og så prioriteres der slidstærke og langtidsholdbare materialer i byggeriet. Den færdige ejendom DGNB-certificeres desuden til guld.

”Det er vigtigt, at ATP Ejendommes byggeprojekter er rustet til fremtiden, både hvad angår bæredygtighed og funktionalitet. Når vi bygger, er det med henblik på at beholde ejendommene i mange år, og det afspej-les også i den måde, vi fra starten indtænker drift og vedligehold. Det er jeg glad for, at vi er nået i mål med på 21Ø, og jeg ser frem til at byggeriet for alvor kan gå i gang,” afslutter Jan Johansen, ATP Ejendomme

Fakta om 21Ø

Byggeriet går i gang i foråret 2023, boliger forventes klar til indflytning primo 2025 og kontorlejemålene i efteråret 2025.

Kontorejendommen på 9.000 m², opdeles i 18 lejemål på mellem ca. 200 og 800 m². Der bliver ca. 600 ar-bejdspladser i bygningen.

Boligejendommen bliver ca. 6.000 m², hvoraf en eksisterende ejendom mod Jagtvej indgår. Der indrettes i alt 77 lejligheder til udlejning: 26 ungdomsboliger, 47 familieboliger og 4 store 7-værelses lejligheder, der udlejes som møblerede værelser.

Bygningens facader udføres i en blanding af lyse og mørke teglsten. Taget beklædes med mørke metalpla-der, og der etableres en stor tagterrasse for ejendommes beboere.

Projektets deltagere:

Arkitekt: Dissing+Weitling

Rådgivende ingeniør (konstruktioner og installationer): EKJ A/S

Brandrådgivning: Brandgruppen ApS

Bygherrerådgiver: Sweco Danmark A/S

Totalentreprenør: Raundahl & Moesby A/S

Bygherre: ATP Ejendomme

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye