Link Concept ApS

Sådan topsikrer du dine værdier med ILOQ intelligente låsesystem

Del
Nu er der godt nyt for de mange hus- og virksomhedsejere, der ønsker at topsikre deres hus, hjem og værdier på en sikker og brugervenlig måde. Der er måske allerede nogle, der har prøvet den meget ubehagelige oplevelse, det indebærer, at der har været indbrud i hjemmet eller i virksomhedens lokaler. Andre føler sig utrygge ved, at deres skolebarn går hjem fra skole og er alene hjemme inden forældrene kommer hjem. Det handler både om tryghed og om, at der skal være et system, som både børn, unge og ældre samt medarbejdere kan håndtere. Her ser vi nærmere på det smarte og intelligente låsesystem ILOQ, der bliver rost for at fungere uden batterier, er topsikkert samt nemt at betjene.

Fungerer uden batterier

Et ILOQ system skal installeres af professionelle låsesmede, der kender systemet og ved, hvordan det bliver monteret og betjent. For mere information omkring denne låseservice, så klik her. Et ILOQ låsesystem består af en låsecylinder og nøgler, der er programmerbare. I nøglen sidder en mikrochip, der interagerer med låsesystemets cylinder. Der bliver således overført data mellem cylinderen og nøglen, der er stærkt og meget sikkert krypteret. Det, man kan programmere, er adgangsrettighederne, så man løbende kan bestemme, hvilke personer og nøgler, der har adgang til at låse døren op.

Sikkerhed omkring eksterne brugere af bygningen

Har I for eksempel en situation, hvor I har mødelokaler, som andre eksterne bruger, kan I give et indgangslogin til en nøgle, som de får udleveret og dermed kan bruge denne ene gang, hvor mødelokalet skal bruges. På denne måde sikrer man sig, at der ikke kan blive taget en kopi af nøglen og dernæst sikres permanent adgang til bygningen eller lokalet. Dette gør, at man kan sikkert kan give adgang til brugere, der ikke har en kontinuerlig gang i huset, uden at man skal frygte for, at bygningen bliver mere og mere usikker, fordi der flyder nøgler rundt, som ikke er blevet leveret tilbage. 

En bæredygtig løsning

ILOQ systemet fungerer uden batterier, hvilket gør, at der er mindre miljøaffaldsspild. Systemet kan styres via en smartphone, hvilket også gør, at låse systemet er meget billigt i vedligeholdelse, fordi der ikke skal skiftes batterier eller smøres nøglehuller. Når der for eksempel er strømafbrydelse fungerer låse systemet stadig, hvilket også gør det både nemt i drift samt topsikkert hele døgnet rundt, selvom strømmen svigter. 

Tøv ikke med at kontakte professionel låsesmedsservice for at høre nærmere om denne topsikrede låseløsning. Det er en investering i tryghed og livskvalitet. 

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye