Salling Group

Salling Group flytter arbejdspladser

Del
I forbindelse med omstrukturering fra føtex Hjemmelevering til Bilka ToGo Hjemmelevering flytter Salling Group arbejdspladser fra hovedstadsområdet ud i landet. Her og nu bliver 250 fuldtidsstillinger fra føtex Hjemmelevering omplaceret til andre steder i koncernen.

I forbindelse med justeringen i markedet for onlinesalg, hvor Salling Group onsdag meddelte, at koncernen omstrukturerer og flytter føtex Hjemmelevering fra sin centrale placering i Ishøj og ud i landet til levering fra lokale Bilka-varehuse, omplacerer koncernen samtidig en række medarbejdere.

”Formelt opsiger vi 250 fuldtidsstillinger i Ishøj og tilsvarende antal deltidsstillinger som fx studie- og fritidsjob, men vi er, helt planmæssigt, i fuld gang med at jobmatche de berørte medarbejdere med stillinger andre steder i koncernen,” fortæller HR-direktør Louise Gade.

Salling Group gennemfører i gennemsnit 340 ansættelser om ugen alene i den danske del af sin forretning, og HR-direktøren understreger, at der således er gode muligheder for nye jobmatch.

”Vi er konstant på jagt efter arbejdskraft, og alene i Bilka Ishøj har vi aktuelt 25 ledige stillinger. Jeg forventer derfor, at vi kan matche langt størstedelen af medarbejderne i Ishøj med stillinger andre steder i koncernen. Der vil altså reelt være tale om omplaceringer for langt de fleste medarbejderens vedkommende,” siger Louise Gade.

Hun tilføjer, at når Bilka ToGo Hjemmelevering senere på året er klar til at gå i luften, vil der desuden blive behov for yderligere ansættelser lokalt i de Bilka-varehuse, der kommer til at servicere de nye hjemmeleverings-kunder. Samtidig er der her og nu oprettet en jobbank i samarbejde med Ishøj Kommune.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Paris 2024: Store danske virksomheder og topatleter: "Det ligger i vores DNA - Ingen vinder alene!"17.4.2024 13:15:09 CEST | Pressemeddelelse

Nu er der kun 100 dage til OL begynder i Paris. Kampagnen ’Ingen vinder alene’ sætter fokus på Danmarks unikke tilgang, når der skal opnås verdensklasse: Sammenhængen mellem bredde og elite. Danmarks olympiske partnere Salling Group, Danish Crown, Toyota, Poul Schmith og paralympisk partner Elsass Fonden er gået sammen med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund for at vise, hvorfor vi som land bliver ved med at lykkes med at skabe verdensstjerner.

Nyt samarbejde skal forebygge stroke i danskernes hverdag28.2.2024 08:20:00 CET | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere rammes hvert år af stroke, og derfor vil Hjernesagen sammen med Salling Group og Salling Fondene over de kommende år bringe hjernesundhed og forebyggelse af stroke længst muligt ud til danskerne. Det sker ved at tilbyde nem og gratis blodtryksmåling i butikker landet over som del af et nyt, flerårigt strategisk samarbejde med ambition om at løfte danskernes generelle sundhedsniveau.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye