Sønderjysk Forsikring

Sønderjysk Forsikring støtter mere end 100 fællesskaber i 2022

Del
Gennem støttepuljer, sponsorater og lokale traditioner har Sønderjysk Forsikring i 2022 bakket op om mere end 100 fællesskaber. I 2023 samles mange af aktiviteterne i én fællesskabspulje på op til 500.000 kr. til kundernes egne lokale fællesskaber.
Sønderborg Samariterkorps med deres nye hjertestarter, som skal bruges til fællesarrangementer.
Sønderborg Samariterkorps med deres nye hjertestarter, som skal bruges til fællesarrangementer.

Støtte til mere end 100 forskellige fællesskaber blev det til i 2022 for Sønderjysk Forsikring. Fællesnævneren for dem alle er, at de skaber sammenhold og glæde for mange, både børn, unge og ældre. Ud over elitesponsoraterne, der giver os noget at være fælles om, så har der i 2022 været et særligt fokus på kundernes egne lokale fællesskaber, som foreninger og klubber inden for sport og kultur.

Kunderne har været gode til at bakke op om tiltagene og sendt mange ansøgninger på alt fra holdtøj og refleksveste til busture, lejrudstyr, instrumenter og lokale fællesarrangementer.

At det lokale fællesskab har stor betydning, er der ingen tvivl om hos adm. direktør Frank Abel:

”Vi er stolte over at støtte vores kunders egne lokale fællesskaber. Vi tror på, at det er her, vi finder ildsjælene og frivilligheden. Det gør en stor forskel i hverdagen, og det er med til at sikre, at vi alle kan være en del af et fællesskab, og ingen behøver at være alene.”

To af de fællesskaber, der har modtaget støtte, er Sønderborg Samariterkorps og Sønderborg Garden. De er enige om, at støtten har gjort en forskel for deres fællesskab.

Hjertestarter til Samariterkorpset

Sønderborg Samariterkorps, Røde Kors Augustenborg/Sydals har modtaget tilskud til en ny hjertestarter, som de akut manglede til flere større arrangementer, bl.a. til Tour de France. Vagtkoordinator Lars Lorenzen fortæller:

”Donationen har gjort en stor forskel for vores arbejde. Vi dækker et stort område, så med den ekstra hjertestarter er vi blevet mere fleksible, når vi bliver kaldt ud til forskellige arrangementer i lokalsamfundet. Hjertestarteren har i høj grad medvirket til at øge sikkerheden og trygheden. Med det rigtige udstyr er det ren win-win-situation, for det tiltrækker også opmærksomhed, så vi har nemmere ved at rekruttere nye vagtfolk til vores frivillige fællesskab.”

Hybride kornetter til de mindste i Sønderborg Garden

Sønderborg Garden har modtaget tilskud til nye instrumenter, så de kan tiltrække flere børn til deres fællesskab.

”For støtten har vi fået 10 hybride kornetter. Det er robuste elevinstrumenter af plastik, som kan tåle at blive brugt og leget med af børn. I 2022 har vi opstartet en musikalsk legestue for 5-7-årige, for at introducere dem tidligt til vores fællesskab. Med de nye hybride kornetter kan vi lære børnene at spille helt basale toner, samtidig med de lærer en masse rytmer og sanglege. Ved at tiltrække børnene tidligt, håber vi at kunne fastholde deres interesse, så de kan blive en del af det store musikalske fællesskab, som spiller koncerter og går march”, fortæller formand for Sønderborg Garden, Rikke-Louise Mikkelsen.

Ny fællesskabspulje i 2023 på op til 500.000 kr.

I 2023 kan Sønderjysk Forsikrings kunder ansøge om støtte til deres egne lokale fællesskaber i hele landet. Fællesskabspuljen er på op til 500.000 kr., og der kan ansøges om 10.000 kr. pr. fællesskab. Det er muligt at ansøge helt indtil 01.12.2023, da modtagerne udvælges løbende.

Ansøgninger til fællesskabspuljen kan indsendes her: https://www.soenderjysk.dk/faellesskabspulje2023/

Se flere eksempler over fællesskaber, som har modtaget støtte i 2022 her:
https://www.soenderjysk.dk/faellesskabspulje2022/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Sønderborg Samariterkorps med deres nye hjertestarter, som skal bruges til fællesarrangementer.
Sønderborg Samariterkorps med deres nye hjertestarter, som skal bruges til fællesarrangementer.
Download

Links

Information om Sønderjysk Forsikring

Sønderjysk Forsikring
Sønderjysk Forsikring
Jens Terp-Nielsens Vej 13
6200 Aabenraa

98 98 98 98https://www.soenderjysk.dk

Sønderjysk Forsikring er et nationalt kundeejet forsikringsselskab, der går mere end 165 år tilbage. Vi er i vækst med en fordobling af omsætningen i sidste strategiperiode (2016-2020) – og en målsætning om at gøre det igen i denne strategiperiode. Vi er ca. 200 medarbejdere fordelt i hele Danmark. 

Hos os er du aldrig alene. Det gælder uanset om du skal forsikre din bolig, dit indbo, din bil, din fritidsinteresse, din rejse, din hund eller dig selv og din familie. Vi er her for at hjælpe dig godt videre, når du har mest brug for det ved en skade eller et uheld, for i de situationer er det vigtigste ofte, at du ikke er alene. 

Følg pressemeddelelser fra Sønderjysk Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sønderjysk Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum