Irma

Irma hylder de ekstraordinære medarbejderpræstationer i 2022

Del
Da Irma i går samlede alle butikschefer, souschefer og slagtermestre på servicekontoret, var der kåringer i luften, da aftenen stod i prisuddelingernes tegn. Årets butik, de bedst performende ledere og afdelinger i 2022 skulle hyldes.

Den årlige prisuddeling er efterhånden en fast tradition i Irma og på Servicekontoret har kædedirektør Jan Larsen set frem til en dag som denne med stor begejstring: ”Irma er et servicekoncept, hvis fundament hviler på alle vores fantastiske medarbejdere, som hver dag gør Irma til den butik, vi kender. Derfor skal vi også hylde de foregangskvinder og -mænd, som inspirerer medarbejdere og kollegaer og leder vores butikker i en verden, som er foranderlig og hvor vi hele tiden skal være opmærksom på kundernes ønsker og samfundstendenser”.

Prisen som Årets Butik 2022 blev Irma på Østerport Station, som ledes af Michelle Normind. Butikken har på trods af år med gennemgribende ombygning, med en fokuseret indsats, sikret væsentlig vækst i omsætningen og et resultat over budget. Samtidig har butikschefen med dedikeret og synlig ledelse lykkedes med at skabe en arbejdsplads med høj arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Årets Butikschef 2022 skulle findes i Irma på Nørreport St. & Frederiksborggade, da Daniel Ingvartsen løb med den kåring. Daniel har vist, at han har stærke og tydelige lederegenskaber. Han har et målrettet øje for optimering, så vel som udviklingen af både butikken og hans medarbejdere. Derudover har han skabt solide økonomiske resultater for begge butikker i en vanskelig tid.

Årets Souschef 2022 blev Allan Miller Petersen fra Irma i Rødovre. Allan har et helt særligt engagement og drive. Han er proaktiv, tester nye koncepter og er derudover enormt dedikeret og dygtig til at opbygge og drive købmandskab på butikkens sociale medier. Alt sammen initiativer og egenskaber som skaber kundestrøm og omsætning.

Årets talent skulle findes hos Irma på Godthåbsvej, hvor butikschef Mia Hassing Jensen vandt. Hun har på kun få måneder vist at hun er et lysende ledertalent. Hun har en tydelig og motiverende ledelsesstil med et øje på udvikling på alle niveauer af medarbejdere. Derudover arbejder hun målrettet med at skabe inspirerende butiksoplevelse for kunderne.

Årets servicebutik blev Irma på Brobergsgade, der på imponerende vis scorer allerhøjest på kundetilfredsheden og med en stigning på hele 17 % i forhold til sidste år.

Herudover blev Årets Frugt & Grønt afdeling kåret, hvor Irma Nørreports frugt & grønt-afdeling, under styring af Tobias Rasmussen vandt. Årets Slagter/delikatesseafdeling blev Irma Smedetoften under ledelse af Vicki Stendal.

Sidste kåring var årets elev, hvor elev i Irma på Ndr. Fasanvej Isabella Sløk Stiler udmærkede sig og løb med aftenens pris. Isabella har på baggrund af den ekstraordinære indsats allerede fået tilbudt muligheden for at blive souschefaspirant i Irma.

Kontakter

Billeder

Information om Irma

Irma
Irma
Roskildevej 65
2620 Albertslund

+ 45 43 86 43 86http://www.irma.dk

Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde og når vores kunder kommer ind i butikken, har vi forberedt os godt. Faktisk siden 1886, hvor den første butik så dagens lys. Irmas mission er at sikre at vores kunder kan få dagligvarer af høj kvalitet med god smag i inspirerende butikker med excellent kundeservice.

Følg pressemeddelelser fra Irma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Irma

Irma-chefer overtager stor-butik i to dage17.1.2023 09:34:05 CET | Pressemeddelelse

Har kunderne noget de savner i Irma? Så vil det være en god idé at besøge Irma Rødovre Centrum den 18. og 19. januar. For her vil de kunne møde cheferne fra kædens hovedkontor, anført af direktør Jan Larsen. Butikkens normale medarbejdere har nemlig vundet en fridag, hvor cheferne fra hovedkontoret passer butikken for dem. Det betyder, at man kan møde dem, der bestemmer, hvilke varer, der skal være i Irma, hvordan kæden kommunikerer og hvordan den skal udvikle sig. ”Vi håber kunderne vil være lidt mere tålmodige de to dage. For vi kan nok ikke levere en hel så professionel betjening, som de er vant til fra butikkens faste og rutinerede medarbejdere. Til gengæld er vi meget lydhøre over for kundernes ønsker og ideer om, hvordan vi kan gøre Irma endnu bedre,” siger Jan Larsen. Han og kollegerne har lagt sig i selen, så kunderne kan se frem til en række smagsprøver af Irma-delikatesser fra gode, faste Irma leverandører og også konkurrencer, hvor kunderne kan vinde gavekort til butikken. I

Her er vinderen af Irmagi-Prisen 202210.1.2023 05:30:00 CET | Pressemeddelelse

I efteråret 2022 igangsatte Irma en konkurrence, Irmagi Prisen, blandt kædens butikker for at nedbringe energiforbruget grundet de stigende energipriser. Nu er vinderne af konkurrencen fundet, og besparelsen er til at få øje på. Irma Dragør lagde godt fra start, har gennem alle konkurrencens 10 uger ligget godt til, og indtager nu fortjent førstepladsen. Præmien er, ligesom besparelsen, til at få øje på. Irma Dragør vinder nemlig deres besparelse i kWh, i kroner. Præmien er øjemærket til personalearrangementer. Irma Dragør endte med at spare ikke mindre end næsten 38.000 kWh og modtager derfor en tilsvarende pengepræmie på 38.000 kr. øremærket til at forkæle personalet med arrangementer for dem. På andenpladsen kommer Irma på Valby Langgade og på tredjepladsen Irma på Strandboulevarden. Solid effekt på efterårets energiforbrug Konkurrencen blev igangsat i uge 42 og har i alt kørt i 10 uger og kan i den grad aflæses på Irmas energiregning med et fald i energiforbrug på hele 12 % sammenl

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye