Copenhagen CapacityCopenhagen Capacity

Region Sjællands fond for sundhedsinnovation – FIERS – åbner kontor i København

Del
Fonden FIERS – Life Science Innovation udvider med et kontor hos Copenhagen Capacity.
Jan Kanne, sekretariatschef, FIERS
Jan Kanne, sekretariatschef, FIERS

Fonden FIERS – Life Science Innovation blev etableret af Region Sjælland i 2015 for at skabe stærke samarbejder mellem den private sektor og sundhedsvæsenet og sikre vækst og bedre sundhed for borgerne i Region Sjælland. FIERS holder til i Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus, men nu udvider fonden sammen med sygehuset med et kontor i København, hvor de har fået fast plads hos Copenhagen Capacity. Begge organisationer forventer at få et stort udbytte af det øgede samarbejde.

- Vi glæder os meget til at få et endnu tættere samarbejde med Copenhagen Capacity og de andre organisationer i House of Greater Copenhagen. Vi kommer meget tættere på de spændende miljø af life science-virksomheder, der findes i hovedstadsområdet. Og for vores mange udenlandske samarbejdspartnere, der har svært ved at lokalisere Nykøbing Falster på et verdenskort, er det er stor fordel, at vi er repræsenteret centralt i København, udtaler Jan Kanne, sekretariatschef i FIERS.

 

Tættere samarbejde på life science

FIERS arbejder for at fremme innovation og nye løsninger inden for sundhedsområdet i samarbejde med offentlige myndigheder og private virksomheder. Fonden indgår samarbejder med det private erhvervsliv, der besidder gode, innovative ideer og løsninger inden for sundhedssektoren. Det arbejde forventes at blive styrket yderligere med det faste kontor i Indre København. FIERS vil fra starten af 2023 have to medarbejdere, der får deres daglige arbejdsplads hos Copenhagen Capacity.

- Vi er meget glade for, at FIERS etablerer deres københavnske kontor hos os i Copenhagen Capacity. Vi har et tæt samarbejde på life science-området, som er et af vores fokusområder og en af Greater Copenhagen Regions styrkepositioner. FIERS er rigtig dygtige til at facilitere samarbejdet mellem private virksomheder og offentlige myndigheder på life science-området, så der ser vi store perspektiver i at tilbyde denne platform til internationale virksomheder, udtaler Asbjørn Overgaard, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

 

Om FIERS

FIERS – Life Science Innovation arbejder for at bygge bro mellem private og offentlige stærke spillere i ind- og udland med det fokus at skabe optimale rammer for finansiering, udvikling og tests af nye innovative løsninger, der sætter patienten i centrum og skaber vækst i det danske samfund. Fonden er en erhvervsdrivende fond, hvis vigtigste opgave er at operere som katalysator for stærke innovationssamarbejder i regionen - i spændingsfeltet mellem teknologi, sundhedsdata, brobygning og organisationsudvikling.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jan Kanne, sekretariatschef, FIERS
Jan Kanne, sekretariatschef, FIERS
Download
Asbjørn Overgaard, adm. direktør, Copenhagen Capacity
Asbjørn Overgaard, adm. direktør, Copenhagen Capacity
Download

Links

Information om Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity
Copenhagen Capacity
Nørregade 7 B
1165 København K

Copenhagen Capacity tiltrækker internationale virksomheder og investeringer til Østdanmark og talenter til dansk erhvervsliv. Målet er i endnu højere grad at gøre metropolregionen til en løftestang for hele Danmarks bæredygtige vækst. Vores arbejde udføres ved at udvikle og markedsføre regionens styrkepositioner i tæt samarbejde med relevante aktører og virksomheder. Copenhagen Capacity er en not for-profit erhvervsdrivende fond, der er finansieret af såvel offentlige aktører som private fonde og virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Copenhagen Capacity

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye