Link Concept ApS

Danmark er det land med flest e-sportspillere

Del
E-sport fortsætter med at stige i popularitet i Danmark. Faktisk er Danmark det land i verden, der har flest spillere på eliteniveau målt i forhold til indbyggere. På breddeniveau er der i dag 214 foreninger, der har e-sport som aktivitet, og med mere end 730.000 udøvere er e-sport i dag en af de helt store sportsgrene herhjemme. Sporten dyrkes både på professionelle hold som fx Astralis og i klubber, foreninger og ved de helt små parties, hvor en håndfuld spillere går sammen om at spille.

E-sport spilles i alle dele af landet

Under Corona-nedlukningerne steg antallet af spillere eksplosivt, og tallet har holdt sig oppe siden da. E-sport dyrkes i dag som en breddeidræt, der samler ikke bare spillere nationalt og internationalt, men også publikum. Et af de steder, hvor den stigende popularitet mærkes er ved de store events, som fx YouSee e-sportligaen og Gamebox Festival, der afholdes i Messecenter Herning.

Er du selv gamer, har du her mulighed for at se alt i udstyr, møde de danske stjerner indenfor e-sport, eller du kan deltage i LAN-parties og afprøve dine egne skills indenfor sporten. Festivalen løber fra den 26.-28. maj. Så hvis e-sport og gaming er noget for dig, er det bare at sikre dig en billet og gribe din gaming pc.

E-sport er blevet en enorm industri

E-sport er på få år blevet en milliardindustri globalt set. Sporten er blevet voksen og moden og har opnået anerkendelse som den sportsgren, den er. Fans og unge spillere følger ivrigt med, og sporten kan i dag sammenlignes med andre store sports- og oplevelsesindustrier.

Danmark har været med i front helt fra begyndelsen, ikke mindst på grund af Astralis, der dominerede verdenstoppen indenfor e-sport i en årrække. Astralis ligger i øjeblikket som nummer 18 på verdensranglisten, men alt tyder på, at Astralis igen har kurs mod toppen med fast træner og de nye, stærke spillere, der kom til for mindre end en måned siden.

Hvad er e-sport?

E-sport defineres som en aktivitet præget af konkurrence ligesom andre sportsgrene, eneste forskel er, at der bruges elektroniske apparater som pc’er eller konsoller. I de store turneringer ligger præmiesummerne i millionklassen, og der dystes på kendte spil som Fortnite, Counter-Stirke, Dota 2, Leauge of Legends, Starcraft og Fifa.

Det har taget lang tid at få anerkendt e-sport som en reel sportsgren og få gjort op med myterne, der knytter sig til gaming og spillerne. Men i dag er der ikke længere nogen tvivl om, at e-sport kræver både hård træning og enorme færdigheder, hvis man skal blande sig med de bedste i verden.

I Sydkorea siger man, at Taekwondo er nationalsporten, men i e-sport-kredse ved man, at det i virkeligheden er Starcraft.

DGI laver ny træneruddannelse

DGI har i mange år arbejdet for at udbrede og udvikle e-sporten i Danmark. I samarbejde med Esport Danmark har DGI netop udviklet en træneruddannelse, hvor der fokuseres på at give trænerne bedre redskaber og praksisnær viden indenfor områder som gaming-pædagogik og didaktik.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye