Blå Kors Danmark

260.000 kr. sikrer fortsat hjælp til udsatte familier i Humlebæk

Del
Familienetværket Humlebæk, der drives i samarbejde mellem Blå Kors og Strandvejskirken i Humlebæk, har modtaget en bevilling fra Socialstyrelsen, som gør det muligt at fortsætte og udvikle arbejdet blandt udsatte familier i Humlebæk.
Familienetværket Humlebæk hjælper trængt familier i Humlebæk. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Humlebæk hjælper trængt familier i Humlebæk. Foto: Jens Peter Engedal.

Familienetværket Humlebæk, der er et samarbejde mellem Blå Kors Danmark og Strandvejskirken i Humlebæk, har modtaget 260.000 kr. i støtte fra Socialstyrelsens pulje til støtte af frivilligt socialt arbejde.

I familienetværket kommer der familier og enlige, der af den ene eller anden årsag er pressede i hverdagen. Det kan være sygdom, økonomi, misbrugsproblemer, ensomhed eller noget helt andet. Fælles er ønsket om og behovet for et godt fællesskab.

Familienetværket drives primært at frivillige medarbejdere, og derfor kommer støtten på de 260.000 kr. også til at gøre en stor forskel.

”Vi er utroligt glade og taknemlige for at få denne økonomiske støtte. Det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde i Familienetværket, som giver så meget mening for mange mennesker, både de deltagende familier og de frivillige,” siger Cindy Nilsson, der er leder af Familienetværket Humlebæk.

Fællesskabet gør en forskel

I Familienetværket Humlæbæk har de fokus på det gode fællesskab med plads til alle, hvor man både har mulighed for at snakke og blive hørt, og hvor man også kan få hælp til hverdagens udfordringer.

"Disse midler gør det muligt for os fortsat at kunne tilbyde både kreative og sjove aktiviteter og fællesspisning hver anden uge. Familienetværket er et tiltrængt åndehul i hverdagen både for børn og voksne, hvor vi mødes til leg, hygge og nærende samtaler," siger Cindy Nilsson.

Også hos Blå Kors Danmarks generalsekretær Christian Bjerre er der glæde over bevillingen fra Socialstyrelsen.

"Vi har rigtig gode erfaringer med, at vores familienetværk rækker ud til mange udsatte mennesker i nærområdet og tilbyder et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen, derfor er vi meget glade for bevillingen, som giver os mulighed for fortsat at hjælpe sårbare familier og enlige i Humlebæk," siger Christian Bjerre.

Familienetværket mødes onsdag i lige uger fra kl. 15.30 til 19 i Strandvejskirken lokaler på Humlebæk Strandvej 54.

Det er gratis at komme i familienetværket, og der er altid gratis fællesspisning og gratis aktiviteter.

Der kommer typisk mellem 60 og 70 deltagere hver gang.

Kontakter

Cindy Olsson, projektleder Familienetværket Humlebæk, 61 22 74 19
Simon Thidemann, kommunikationsmedarbejder Blå Kors Danmark, 61 69 27 79

Billeder

Familienetværket Humlebæk hjælper trængt familier i Humlebæk. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket Humlebæk hjælper trængt familier i Humlebæk. Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Suensonsvej 1
8600 Silkeborg

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Nyt samarbejde: Gratis sundhedstjek og briller til udsatte danskere13.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Socialt udsatte mennesker har et langt dårligere helbred end resten af befolkningen, viser forskning. De springer lægebesøget over, og sundhedstjek af øjne er nedprioriteret. Det vil den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark gøre op med i et nyt samarbejde med optikerkæden Louis Nielsen, som skal hjælpe udsatte til bedre syn og øjensundhed med gratis sundhedstjek og briller.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye