STARK Group A/S

STARK Group tilføjer endnu en trælast til sit danske forretningsnetværk

Del
XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet bliver del af STARK Danmark. Den familieejede virksomhed vælger STARK Group som ny ejer i forbindelse med et generationsskifte.

Med opkøbet øger STARK Group sin tilstedeværelse på Lolland-Falster fra tre til fire forretninger, med et særligt fokus på en forbedret distribution. Lolland-Falster har historisk oplevet lave vækstrater, men ser med byggeriet af den dansk-tyske broforbindelse over Femern Bælt øget aktivitet og vækst i hele området.

I forvejen har STARK Group en afhenterforretning på Femern Bælt-byggeriet.

XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet blev grundlagt i 1967 og beskæftiger flere end 50 medarbejdere. Frederik Hjørne-Christensen er 2. generation i firmaet og fortsætter som direktør.

”STARK er den helt rigtige ejer, der både har nogle stærke værdier, der flugter med dem, der har fungeret så godt for XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet, og som med sin størrelse kan udvikle forretningen yderligere. Det kommer både medarbejderne og kunderne til gode, og det er helt afgørende for mig,” siger Frederik Hjørne-Christensen, der er ejer og direktør for XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet.

CEO for STARK Group, Søren P. Olesen, siger:

”Jeg er taknemmelig for, at en stærk, familieejet trælast betragter os som en god ejer, og jeg er glad for at kunne byde 50 nye kolleger velkommen. Det er et stærkt hold med gode relationer i et lokalt marked, som står over for en interessant udvikling inden for byggeriet. Vi er sikre på, at vi bliver en god partner for lokalområdets håndværkere med vores bredde i varesortiment og fokus på distribution, og at det kan skubbe til en positiv udvikling i en region med potentiale.”

Kontakter

Billeder

Download
STARK Group CEO, Søren P. Olesen
STARK Group CEO, Søren P. Olesen
Download

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i Nordeuropa med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 6 mia. (ca. DKK 44,6 mia.), betjener en portefølje af ca. 275.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 550 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 12.500 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har mere end fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

Om STARK Danmark

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 84 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med ca. 12.500 medarbejdere i Norden og Tyskland og en omsætning på ca. 45 mia. DKK er en førende leverandør af byggematerialer i Nordeuropa.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye