Danske Spil A/S

Lotto-karma: Efter at have givet og givet i årevis vinder kvinde selv 1.000.000 kroner

Del
En kvinde fra Vestjylland var helt paf, da hun vandt 1.000.000 i Lotto – hun er nemlig mest vant til at give, ikke til at modtage.

I årevis har en kvinde fra det yderste Vestjylland givet og givet til andre: Til folk i nød, til Mødrehjælpen, til kirken, til børn, der manglede… men nu blev det endelig hendes tur, da hendes Lotto-kupon bongede ud med en gevinst på en million kroner.

Det kom i dén grad bag på hende, for hun er ikke vant til at få:

”Nej, jeg er nok mere hende, der giver en hjælpende hånd i stedet for at tage imod den,” fortæller hun.

”Det er som regel mig, der køber ekstra gaver og giver til Mødrehjælpen eller til kirken. Ikke fordi jeg er troende, men bare til folk i nød. Jeg har også givet julegaver i den lokale babyforretning, hvor der er sådan et juletræ, hvor børn har hængt ønskesedler op. Jeg kan næsten ikke have, når folk ikke har det godt, og slet ikke børn,” siger hun.

Men nu er det altså endelig hendes tur til at få – og endda en hel million kroner på én gang.

”Det er ellers kun noget, som andre kommer ud for. Det er kun naboen, der vinder, ikke? Jeg havde bare lige hentet en Lynlotto, og så var det pludselig mig, der var naboen,” fortæller kvinden.

Og apropos naboer, så skal kvinden og hendes mand snart have nogle nye: Millionen giver dem nemlig råd til endelig at købe et nyt hus, som de ellers ikke havde råd til.

”Vi har kigget på et nyt hus, men med de renter og energipriser, så synes vi, at det var for dyrt. Men nu kan vi jo bare købe et hus. Det er en meget stor vægt, der er lettet fra mine skuldre. Vores nuværende hus er så gammelt og elendigt, at man sagtens kunne lægge en million i det, men det ville være fuldstændigt tåbeligt. Det burde rives ned og bygges op, men vi er ikke selvbyggere, og vi bliver jo også ældre, så det er nok bedre, hvis vi kommer i noget nyere,” siger hun.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye