Link Concept ApS

Gamingspil fylder under vores juletræer

Del
Når pakkernes åbnes d. 24. december herhjemme, vil der være mange unge og voksne, som pakker spil til gaming op. I en undersøgelse foretaget af Newszoo fra England viser det sig, at op imod 70% af alle ambitiøse gamere har ønsket sig spil til jul. Når det kommer til køb af spil som gaver, svarer 58% af de adspurgte 18-65årige i undersøgelsen bekræftende på, at de enten har eller kommer til at købe spil til andre.

Gaming er kommet for at blive

Gaming er en populær aktivitet, som mange unge beskæftiger sig med. En af de nyeste tendenser er, at et stigende antal af piger begynder at være aktiv med controllere. Der er flere forklaringer på, at gaming lader til at være kommet til for at blive. Gaming åbner op for en ny måde at kommunikere på, som enten kan foregå på skift eller verbalt ved brug af headset. 

Derudover er gaming en mulighed for at fordybe sig med forskellige typer af kognitive udfordringer. Der findes forskellige typer af spil, som sætter krav til den logiske tankegang, strategisk problemløsning samt overblik og samarbejde. 

De fleste gamere har en favorit, når det kommer til type af spil. Hører du til i blandt gruppen af de 58%, der køber spil i gave, har du med stor sandsynlighed besøgt en eller flere af de mange webshop, som specialiserer sig i spil. 

Disse spil hitter særligt

For det uerfarne øje kan det være en overvældende oplevelse at besøge en forhandler af gamerspil. Der kommer hele tiden nye spil til, og der laves løbende opdaterede versioner af velkendte spil, som er udviklet med de nyeste features. 

Har du plan om at købe et af de mest populære spil i gave, skal du gå efter "All of Duty franchise: Modern Warfare 2". Dette spil hitter mere end nogle andre, og cirka 20% af svargruppen der køber spil i julegave, svarer, at det er dette spil, de kommer til at gå efter i julehandlen. 

Foruden "All of Duty franchise: Modern Warfare 2" er det de udødelige og underholdende spil omkring Pokemon fra Nintendo, der er i kikkerten hos gavegivere til jul til børn. EA's FIFA er et populært valg af spil til de mellemstore børn og teenagere.

Bestil gamerspil i god tid

Det er ikke kun til jul, at gamerspil står øverst på ønskelisten. Der er sammenhæng mellem, at de unge og voksne der ønsker sig spil i julegave, også ønsker sig udstyr og tilbehør til gaming i fødselsdagsgave.

Som gavegiver af spil til gaming skal du være opmærksom på, at det ikke er alle danske webshops, der har de populære spil hjemme på lageret. Hovedparten af de populære spil produceres udenfor EU, og der er tendens til, at de først bliver lanceret hos udenlandske webshops.

Vil du være sikker på, at din gave når frem i tide, er det en god idé at bestille din gave mindst 4 uger før, den skal gives. Der skal påregnes tid til fragt, og typisk tager 1-2 uger afhængig af sæson. 

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Træpiller: Fra affaldstræ til varme i hjemmet22.5.2024 12:05:34 CEST | Pressemeddelelse

I disse tider bliver der mere og mere fokus på at undgå spild af enhver art – og den tendens omfatter i sagens natur en hel del ting, som almindeligvis betragtes som affald. Tag f.eks. møbelindustrien og produktionen af andre trævarer. Træer og træ har deres egne, naturlige former, som kun sjældent stemmer overens med de formål, vi mennesker bruger det til. Ergo må det skæres til, og et hurtigt blik indenfor i en produktionshal inden for træindustrien afslører, hvor store mængder "affaldstræ", der produceres sideløbende med træmøbler, gulvbrædder, planker, bjælker og utallige andre trævarer. Men heldigvis kan de enorme mængder resttræ bruges til noget fornuftigt: de kan laves til træpiller. Træ: Menneskehedens første brændsel Træ er den første type brændsel, menneskehedens spirende civilisation tog i brug, og indtil for små 200 år siden var det stort set den eneste. Nu er der kommet mange flere til (desværre med visse negative konsekvenser), men træ er stadig flittigt brugt i såkaldt m

LinkConcept lancerer ny side om Formel 1 i Canada15.5.2024 09:17:39 CEST | Pressemeddelelse

Vejle, Danmark – LinkConcept, en førende digital marketing- og webudviklingsvirksomhed, annoncerer stolt lanceringen af deres nyeste webprojekt, https://formule-1.ca/. Denne nye side er dedikeret til Formel 1-fans i Canada og tilbyder omfattende dækning af sporten, fra løbsresultater og nyheder til baggrundsartikler og analyser. O Den nye hjemmeside er designet med brugervenlighed og engagerende indhold i centrum. https://formule-1.ca/ sigter mod at blive den foretrukne ressource for canadiske Formel 1-entusiaster ved at tilbyde: Opdaterede Nyheder: Daglige opdateringer om de seneste begivenheder inden for Formel 1, herunder teammeddelelser, kørerskift og teknologiske fremskridt. Løbsdækning: Detaljerede rapporter fra hver Grand Prix-weekend med liveopdateringer, resultater og højdepunkter. Analyse og Baggrund: Ekspertanalyser af løb og sæsonforløb, samt dybdegående artikler om sportens historie og fremtidige udviklinger. Eksklusivt Indhold: LinkConcept planlægger løbende at udvide htt

Køb båndsliber hos LavprisVærktøj14.5.2024 14:41:32 CEST | Pressemeddelelse

Man skal nok være en garvet handy-nørd for at mene, at det er direkte sjovt at slibe; for de fleste af os er det bare noget, der skal gøres, f.eks. for at få gammel maling væk eller fjerne ridser fra en bordplade. Men heldigvis findes der elektriske slibemaskiner, så opgaven kan blive overstået i en fart. Slibeopgaver er måske stadig ikke det mest sindsoprivende for gør det selv-folket, men med det rette el værktøj går det i mindste hurtigt, og resultatet bliver som oftest mere tilfredsstillende, end hvis man nøjes med sandpapir og knofedt. Til store træflader er det godt med en båndsliber. Båndsliberen leverer et ensartet resultat En båndsliber fungerer ved hjælp af et bredt bånd af sandpapir, som sætter den i stand til at slibe store flader og opnå et ensartet resultat. Båndsliberen minder lidt om en rystepudser; sidstnævnte kan også slibe træ, men er bedst til mindre opgaver. Webshoppen LavprisVærktøj forhandler et omfattende udvalg af el-, akku- og håndværktøj, arbejdsredskaber, ar

Opnå højere besparelser med låneomlægning hos Finobo14.5.2024 14:36:38 CEST | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid, hvor smarte økonomiske beslutninger er nødvendige, og låneomlægning er blevet et effektivt værktøj til at maksimere besparelser. Bankmarkedet kan være en uoverskuelig jungle at navigere i, og her kommer Finobo ind i billedet. Som uvildig finansiel rådgiver hjælper Finobo dig med at finde frem til den bedste låneomlægning med de højeste besparelser i din situation. Her dykker vi ned i, hvilke ydelser du kan få glæde af. Låneomlægning giver større økonomisk råderum Hvis du har behov for at tilpasse din økonomi til din nuværende situation, er låneomlægning ofte et effektivt værktøj. Låneomlægning er typisk velegnet for dig, der har et ønske om at opnå løbende besparelser for et større økonomisk råderum, eller hvis du drømmer om at låne penge til en boligrenovering. Finobo er sat i verden for at hjælpe dig med at opnå de bedste besparelser ved at give dig uvildig rådgivning ved låneomlægning. Her vil du typisk få højere besparelser, end hvad du selv kan opnå gennem forha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye