Link Concept ApS

Gamingspil fylder under vores juletræer

Del
Når pakkernes åbnes d. 24. december herhjemme, vil der være mange unge og voksne, som pakker spil til gaming op. I en undersøgelse foretaget af Newszoo fra England viser det sig, at op imod 70% af alle ambitiøse gamere har ønsket sig spil til jul. Når det kommer til køb af spil som gaver, svarer 58% af de adspurgte 18-65årige i undersøgelsen bekræftende på, at de enten har eller kommer til at købe spil til andre.

Gaming er kommet for at blive

Gaming er en populær aktivitet, som mange unge beskæftiger sig med. En af de nyeste tendenser er, at et stigende antal af piger begynder at være aktiv med controllere. Der er flere forklaringer på, at gaming lader til at være kommet til for at blive. Gaming åbner op for en ny måde at kommunikere på, som enten kan foregå på skift eller verbalt ved brug af headset. 

Derudover er gaming en mulighed for at fordybe sig med forskellige typer af kognitive udfordringer. Der findes forskellige typer af spil, som sætter krav til den logiske tankegang, strategisk problemløsning samt overblik og samarbejde. 

De fleste gamere har en favorit, når det kommer til type af spil. Hører du til i blandt gruppen af de 58%, der køber spil i gave, har du med stor sandsynlighed besøgt en eller flere af de mange webshop, som specialiserer sig i spil. 

Disse spil hitter særligt

For det uerfarne øje kan det være en overvældende oplevelse at besøge en forhandler af gamerspil. Der kommer hele tiden nye spil til, og der laves løbende opdaterede versioner af velkendte spil, som er udviklet med de nyeste features. 

Har du plan om at købe et af de mest populære spil i gave, skal du gå efter "All of Duty franchise: Modern Warfare 2". Dette spil hitter mere end nogle andre, og cirka 20% af svargruppen der køber spil i julegave, svarer, at det er dette spil, de kommer til at gå efter i julehandlen. 

Foruden "All of Duty franchise: Modern Warfare 2" er det de udødelige og underholdende spil omkring Pokemon fra Nintendo, der er i kikkerten hos gavegivere til jul til børn. EA's FIFA er et populært valg af spil til de mellemstore børn og teenagere.

Bestil gamerspil i god tid

Det er ikke kun til jul, at gamerspil står øverst på ønskelisten. Der er sammenhæng mellem, at de unge og voksne der ønsker sig spil i julegave, også ønsker sig udstyr og tilbehør til gaming i fødselsdagsgave.

Som gavegiver af spil til gaming skal du være opmærksom på, at det ikke er alle danske webshops, der har de populære spil hjemme på lageret. Hovedparten af de populære spil produceres udenfor EU, og der er tendens til, at de først bliver lanceret hos udenlandske webshops.

Vil du være sikker på, at din gave når frem i tide, er det en god idé at bestille din gave mindst 4 uger før, den skal gives. Der skal påregnes tid til fragt, og typisk tager 1-2 uger afhængig af sæson. 

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Få de nyeste om Nordjylland på Fjordavisen.nu17.7.2024 12:43:17 CEST | Pressemeddelelse

Nordjylland er en region rig på kultur, historie og naturskønne landskaber. For beboere og interesserede i denne del af Danmark er det vigtigt at holde sig opdateret om lokale nyheder og begivenheder. Fjordavisen.nu er en fremragende kilde til at få de seneste nyheder om Nordjylland. Denne artikel vil udforske, hvordan Fjordavisen.nu holder dig informeret og engageret i lokalsamfundet. Lokale Nyheder og Begivenheder Fjordavisen.nu dækker et bredt spektrum af lokale nyheder, fra politiske begivenheder og erhvervsnyheder til kulturelle arrangementer og sportsbegivenheder. Denne omfattende dækning sikrer, at beboere i Nordjylland altid er opdateret med, hvad der sker i deres nærområde. Uanset om det er en ny åbning af en virksomhed, en kulturel festival eller en sportsbegivenhed, kan du finde informationen på Fjordavisen.nu. Kulturelle Arrangementer En af de unikke aspekter ved Nordjylland er dens rige kulturhistorie og de mange kulturelle arrangementer, der finder sted året rundt. Fjorda

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye