WWF Verdensnaturfonden

Ny kommunikationsdirektør og Public Affairs-chef i WWF Verdensnaturfonden

Del
Tobias Emme Høgsberg er hentet til WWF Verdensnaturfonden som ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising. WWF styrker samtidig policy-arbejdet med ansættelsen af Annette Hyldebrandt som Public Affairs-chef i en nyoprettet stilling.
Tobias Emme Høgsberg er ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden.
Tobias Emme Høgsberg er ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden.

WWF Verdensnaturfonden er verdens største uafhængige naturorganisation, og i Danmark er organisationen fordoblet i størrelse de seneste fire år og tæller nu 75 engagerede medarbejdere, der kæmper globalt og lokalt for at løse naturkrisen. 

Den 9. januar starter Tobias Emme Høgsberg som ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden. Tobias Emme Høgsberg kommer fra en stilling som CEO og partner i Eiffel, et kreativt kommunikationsbureau, som Tobias grundlagde for fem år siden. I WWF Verdensnaturfonden skal Tobias være med til at øge støtten, synlighed og brandimage ved hjælp af strategiske og integrerede kampagnetiltag, der forener kommunikation, markedsføring og fundraising.

Fra 1 februar styrker WWF Verdensnaturfonden desuden policy-arbejdet, idet Annette Hyldebrandt er ansat som Head of Public Affairs i en nyoprettet stilling. WWF Verdensnaturfonden er sammen med en række store organisationer ved at igangsætte store danske og internationale projekter, og Annettes opgave bliver at sikre politisk indflydelse og drive det strategiske arbejde med stakeholder relations på tværs af WWF både i Danmark og globalt og dermed opnå størst muligt impact for naturen. Annette Hyldebrandt kommer senest fra en stilling som chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi i HORESTA, og inden det var hun Public Affairs Chef i Falck.

”Jeg er ekstremt glad for at kunne byde både Tobias og Annette velkommen til WWF Verdensnaturfonden. Med deres erfaring og drive vil de uden tvivl gøre en kæmpe forskel i vores arbejde for at sikre en planet i balance og vores mål om, at vi både i Danmark og internationalt begynder at give mere tilbage til naturen, end vi tager,” siger Bo Øksnebjerg, generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden.

Tobias Emme Høgsberg og Annette Hyldebrandt glæder sig til at blive en del af Verdensnaturfonden.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme i arbejdstøjet og sammen med det nye team yde mit bidrag til den meningsfulde kamp for naturen, verdens vilde dyr og den samlede biodiversitet,” siger Tobias Emme Høgsberg.

"Jeg er både meget stolt og glad over at have fået mulighed for at kæmpe for én af de absolut vigtigste politiske dagsordener lige nu – at sikre naturen og dyrenes eksistens og overlevelse. Den nye regering har fremlagt flere politiske ambitioner og målsætninger for at bevare den natur, vi har. Og, her er WWFs arbejde og ekspertviden helt afgørende og garanten for, at det bliver gjort på den rigtige måde. Det bliver både udfordrende og meget spændende, og jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet med alle de dygtige folk i WWF, og til at komme i gang,” siger Annette Hyldebrandt.

Tobias Emme Høgsberg afløser Mette Dyhr, der har været direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising igennem de seneste to år, og har valgt at opsige stillingen for at forfølge nye muligheder uden for WWF.

Kontakter

Billeder

Tobias Emme Høgsberg er ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden.
Tobias Emme Høgsberg er ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden.
Download
Annette Hyldebrandt bliver ny Public Affairs-chef i WWF Verdensnaturfonden.
Annette Hyldebrandt bliver ny Public Affairs-chef i WWF Verdensnaturfonden.
Download

Information om WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden
WWF VerdensnaturfondenFølg pressemeddelelser fra WWF Verdensnaturfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WWF Verdensnaturfonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye