Link Concept ApS

Webbutiksägare firar 10-årsjubileum

Dela
Med ett nytt år runt hörnet kan Runo Kingbo fira den framgången som hans beslut fört med sig när den här utbildade kocken bytte riktning för att ge sig in i IT-världen. Med en IT-utbildning under bältet lämnade han kockyrket bakom sig och drog nytta av sina kunskaper för att finna succé inom nätförsäljning. Nu firar webbutiksägaren 10-årsjubileum efter flera lyckade online shops som underlättar vardagen för individer över Skandinavien.

Där allt började

Kingbo.dk var Runo Kingbos första webbutik som slog upp sina portar år 2012. Sortimentet innehöll en uppsjö av produkter med fokus på fritid, hem och trädgård. Allt från vindspiraler i trä till husnummer i gjutjärn kunde danskarna nu lägga vantarna på hos Kingbo.dk. Den oförutsebara utvecklingen gjorde det dock tydligt att det just var paraplyerna i butiken som hade vunnit kundernas hjärtan.

Runo Kingbo insåg då att det fanns en ny möjlighet som han inte ville gå miste om, så för att utbudet skulle matcha efterfrågan grundade han ytterligare två webbutiker – den här gången med fokus på paraplyer: Paraplybutik.dk och Paraplyland.se. Vid endast 45 år års ålder firar nu Runo Kingbo 10-årsjubileum, och han kan nöjt se fram emot många fler lyckade år framöver.

Ett framgångsrikt koncept med fokus på paraplyer

Paraplybutik.dk och Paraplyland.se erbjuder i skrivande stund högkvalitativa regnskydd till skandinaver som är trötta på de vanligtvis sköra alternativen. Det breda sortimentet består bland annat av golfparaplyer, genomskinliga paraplyer, regnbågsfärgade paraplyer och mycket mer därtill.

Vare sig det är dags för ett bröllop, en bilsemester eller bara en promenad på stranden kan Paraplyland.se erbjuda regnskydd för alla tillfällen. Då paraplyer finns att hitta i flera olika storlekar, former och färger kan individer i alla åldrar hitta ett lämpligt regnskydd.

Införandet av golfparaplyer

Runo Kingbo var medveten om hur trötta många var på lågkvalitetsparaplyer som ofta hittas i klädesbutiker med skärmar som bryts av vid minsta vindpust. Därför valde han att erbjuda golfparaplyer i sitt sortiment. Tack vare en robust konstruktion och en vindsäker skärm klarar golfparaplyer av när vinden ligger på utan att skärmen bryts av.

Namnet golfparaplyer kommer från det faktum att dessa regnskydd klarar sig bra på öppna ytor där det vanligtvis blåser rejält: till exempel en golfbana. Med detta sagt är det inte enbart golfparaplyer som lockar skandinaver till Paraplyland.se, utan en blandning av ett brett urval och hög kvalitet har lett till framgången som vi ser idag.

Länkar

Om

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Följ Link Concept ApS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye