Danske Spil A/S

Sønderjyde vinder 16.000.000 i Lotto og driller sin mand: ”Du kan desværre ikke længere få din ældrecheck!”

Del
Et pensionistægtepar fra Sønderjylland har med et slag fået slettet alle økonomiske bekymringer resten af livet med Lotto-gevinst på 16.000.000 kroner. Konen syntes dog lige, at hun ville give sin mand en sidste forskrækkelse, før de tog hul på den nye tilværelse i sus og dus.

Når man har nået pensionsalderen, er det ikke altid, at der er lige mange penge at rutte med. Derfor kom det som noget af et chok for en ældre mand fra Sønderjylland, da hans kone for nyligt modtog ham med nyheden om, at det fremover var slut med ældrechecken…

”Hahaha... Han troede jo nærmest, at der var en, der var død eller noget,” udbryder kvinden bag det godmodige drilleri. Hun kunne dog lynhurtigt berolige manden med, at grunden var, at hun lige havde vundet 16.000.000 kroner i Lotto.

Det hele startede tidligere på dagen, da ægteparret sad og fik sig en bid brød, mens kvinden tjekkede vindertallene i Lotto.

”Jeg siger så: ’Hold da op, det var nogen underlige tal. Der er ikke ét over 20!’, hvortil min mand svarer, at man da er idiot, hvis man kun vælger tallene fra 1 til 20,” fortæller kvinden, som ikke lige i situationen fik fundet sin femugers-kupon frem, og derfor ikke vidste, at hendes kupon faktisk havde en række med flere af de små tal.

”Først senere, da min mand er gået, får jeg tjekket kuponen, mens jeg sidder med en kop kaffe og en klejne, og så vidste jeg ikke, om den klejne skulle den ene eller den anden vej! Jeg fór rundt på stuegulvet og kunne ikke fatte, at det var rigtigt!” fortæller hun.

Men det var det: Kvindens kupon havde alle syv rigtige og var pludselig 16.000.000 kroner værd.

Kvinden var helt rundt på gulvet, og vidste hverken fra eller til. Alligevel havde hun åndsnærværelse nok til at drive gæk med sin mand, da han lidt senere kom hjem igen:

Kvinden: ”Du kan godt spare dig, du får ikke nogen ældrecheck mere!”

Manden: ”Hvad siger du?”

Kvinden: ”Ja, det er slut med din ældrecheck!”

Manden: ”Men, men, hvorfor?!”

Kvinden: ”Jo, for den idiot, der har kuponen med tal fra 1 til 20…. det er mig!”

Hverdagen næsten den samme
Kvinden griner højt ved tanken. De mange millioner er endnu ikke gået ind på kontoen, og derfor er hverdagen på overfladen stadig den samme – sådan da.

”Hvis du vidste, hvor jeg har gået og tænkt: ’Hvis jeg vinder i Lotto, så kunne jeg godt tænke mig det og det og det…’ Men når man så vinder, så er det bare ligesom, at det hele er tomt. Nu kan man gøre det hele, og så kan man slet ikke finde ud af det,” siger hun.

Hun ved med andre ord ikke lige, hvordan pengene skal bruges, og det kan da også godt være, at det bliver svært at nå at bruge dem alle sammen. Men man kan jo prøve…

”Vi har været sparsommelige alle dage, og vi er ikke vant til at rutte med pengene. Men 16 millioner!! Det er jo helt ubeskriveligt! Det er fuldstændigt vildt!!! Når først de penge står på min konto, så skal du bare vente og se!!!”, siger hun med et stort grin.

”Man skal nyde det, og jeg synes heller ikke, at man skal spare op til sine børn, for de tjener mere, end vi gjorde,” siger hun og tøver så et øjeblik, da det går op for hende, at det nok nærmere er en sandhed fra hendes ’gamle tilværelse’ før hun var idioten, der spillede på syv tal under 20.

”Arh, men man vil jo gerne give lidt til sine børn og børnebørn…” tilføjer hun.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye