Danske Spil A/S

Skraber sig til 4.000.000 kroner og vil gøre noget godt for andre: ”Det kommer 10-foldigt tilbage, når jeg glæder andre mennesker!”

Del
Hovedgevinsten på årets ’Den Store Julekalender’ er blevet vundet af en kvinde fra Holbæk Kommune, men hun bliver ikke den eneste, som kommer til at nyde godt af de 4.000.000 kroner. Kvinden har nemlig tænkt sig at bruge nogle af pengene på at glæde andre.

1.000.000 kroner her og nu og dertil 1.000.000 kroner de næste tre juleaftener: Sådan lød gevinsten for en kvinde fra Holbæk Kommune, da hun for nyligt skrabede sig igennem ’Den Store Julekalender’ i en frokostpause, hvor hun til at starte med var i lidt dårligt humør.

”Jeg havde en dag, hvor jeg synes, at det hele var lidt … træls. Og så tænkte jeg, at jeg kunne skrabe min kalender, for jeg vinder jo ikke noget alligevel!” fortæller hun.

Men som alle, der har prøvet at vinde på et skrabelod ved, så kan det hurtigere blive en sjovere dag, og det må man i dén grad sige, at det blev for kvinden.

Faktisk kan hun slet ikke lade være med at grine højlydt, da hun skal fortælle om oplevelsen, hvor hun skrabede alle felterne, og pludselig syntes, at der måske var gevinst.

”Så var der 12 juletræer! Og der mangler jo ellers altid et, ikke? Men så talte jeg dem, og der var godt nok mange. Så talte jeg dem igen, og det tror jeg, at jeg gjorde 10 gange. Så ringede jeg til en veninde og sagde: ’Du bliver nødt til at tælle de her juletræer!’,” fortæller kvinden, som efterhånden var rigtigt godt op at køre.

Veninden fik dog i første omgang hurtigt lagt en dæmper på glæden med beskeden: ”Jeg kan kun få det til 11…”

Men da de to veninder fik talt efter – nogle gange – så var der alligevel ingen tvivl. Der VAR alle de juletræer, der skulle være, og da kvinden for en sikkerheds skyld ringede til Danske Spil for at være helt sikker, var beskeden var den samme.

”Så sagde de ’Tillykke, du har vundet fire millioner kroner!’ og jeg var bare sådan helt ’Hold da kæft mand! Så blev jeg lige millionær i frokostpausen!’,” siger hun og griner højlydt.

Vil gerne hjælpe andre
Kvinden er stadig helt rundt på gulvet og ved ikke helt, hvordan hun skal forholde sig til de mange penge.

”Jeg tror, at de skal være med til at betale mit hus og min bil og… nej, det ved jeg ikke! Jo, så skal jeg rejse til... nej, det ved jeg ikke lige nu. Jeg ved det ikke! Måske skal jeg holde lidt mere fri, og mine børn skal nok også have nogle større gaver,” siger hun, mens hun stadig griner.

Da hun siger ordet ’gaver’ er det ligesom om, hun giver sig selv en idé: Hun vil give noget væk. Ikke nødvendigvis i form af materielle ting, men måske en håndsrækning her og lidt ekstra hjælp der. Nu har hun i hvert fald råd til det.

”Det giver mig rigtigt meget glæde! Jeg holder meget af at hjælpe andre mennesker. Jeg synes bare, at det kommer 10-foldigt tilbage, når jeg glæder andre mennesker!... og så er det jo ikke fire, men 40 millioner kroner! Er det ikke fantastisk?!” udbryder hun og griner igen højt.

OM QUICK

Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster. Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som Bogstavjagt, Mega Quick og Millionjagten. Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye