Tønder Kommune

Bo Jessen fejrer sit 25 års jubilæum som kommunalpolitiker den 1. januar

Del
Da Bo Jessen første gang stillede op som kandidat skrev kalenderen 1997. Den 1. januar 2023 kan landmanden fra Randerup fejre sit 25 års jubilæum som lokalpolitiker.

Det er ingen overdrivelse at sige, at rigtig mange af Bo Jessens politiske arbejdstimer er lagt i Teknik- & Miljøudvalget. I 24 år har den 59-årige kommunalpolitiker fra Tønderlisten været en del af skiftende Teknik- & Miljøudvalg, først i den tidligere Bredebro Kommune og efter kommunalreformen i Tønder Kommune, hvor han i 12 år også indtog formandsstolen.

Efter kommunalvalget i 2021, hvor Bo Jessen blev valgt ind med 336 personlige stemmer - det 6. højeste antal personlige stemmer i Tønder Kommune - overtog han rollen som formand for Arbejdsmarkedsudvalget, lige som han i dag også er medlem af Klima-, Vækst- og Udviklingsudvalget, Landudvalget, Jordkøbsnævnet, næstformand i arbejdsmarkedsudvalget for det grænseoverskridende samarbejde i Region Sønderjylland – Schleswig, bestyrelsen for Nationalparken Vadehavet og er desuden næstformand for Tønderlistens Kommunalbestyrelsesgruppe.

Bo Jessen er afholdt blandt sine kollegaer i Kommunalbestyrelsen, og meget optaget af, at man som folkevalgt sørger for at holde en ordentlig tone i det politiske arbejde

I 2020 modtog Bo Jessen Ridderkorset, men på grund af Corona var alle audienser aflyst, og han fik derfor ikke lejlighed til at takke Dronningen personligt. Det blev der heldigvis rådet bod på, da Majestæten besøgte Tønder Kommune den 6. august 2022. Her fik den erfarne kommunalpolitiker lejlighed til personligt at takke Dronningen i forbindelse med en reception på Kongeskibet Dannebrog.

På privatfronten er Bo Jessen gift med Karen og har to voksne døtre - Mai og Lea.

Jubilæet og jubilaren vil blive markeret ved en intern reception i forbindelse med Kommunalbestyrelsens møde den 26. januar, 2023

Billeder

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Fremtidens faglærte fejres i Tønder15.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en tid, hvor behovet for faglært arbejdskraft stiger, tager Tønder Kommune initiativ til at motivere og hylde unge og voksne, der vælger en erhvervsuddannelse. Med en bekymrende tendens i faldende tilslutning til erhvervsuddannelserne i 2022 og 2023, har kommunalbestyrelsen svaret igen med en handleplan fyldt med tiltag for at vende udviklingen. Et af disse initiativer er "Fest for Fremtidens Faglærte", et arrangement designet til at sætte spot på erhvervsuddannelsernes vigtighed og de individer, der bidrager til faglært arbejdes fremtid. Med fokus på faglighed "Fest for Fremtidens Faglærte" afholdes den 14. maj 2024 på ECCO Conference Centre i Tønder og det bliver en aften med fokus på faglig stolthed, gennem musik, underholdning og en helt særlig prisuddeling. Og der er noget at fejre: Tønder Kommunes handleplan, der blandt andet inkluderer brobygning, styrket vejledning, ekstra praktik, og virksomhedsbesøg, har båret frugt. Måltallet for 2024 er allerede nået og 30 % af de unge væ

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye