Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Grønlandsk teleinfrastrukturprojekt får millionstøtte til studier fra EU

Del
Et grønlandsk teleinfrastrukturprojekt får tildelt millionstøtte fra EU i første ansøgningsrunde af CEF-2 Digital

EU-Kommissionen har tildelt Tusass A/S 8.845.988 Euro (65.814.154 kr.) i støtte til studier af en indenlandsk søkabelstrækning, for at undersøge muligheden for på sigt at etablere redundans mellem den sydlige- og nordlige del af Grønland.

Connecting Europe Facility (CEF-2 Digital) er EU-Kommissionens flagskibsprogram for den digitale sektor. CEF-2 Digital-programmet bevilger midler til udrulning af 5G-netværksprojekter og projekter, der sikrer en grænseoverskridende europæisk datainfrastruktur. I Danmark er Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) ansvarlig for vejledning om CEF-2 Digital.

Anden ansøgningsrunde for ​​projekter er åbnet, og ansøgninger skal indsendes til EU-Kommissionen den 23. februar 2023, kl. 17.00 (CET).

Kontakter

Billeder

Links

Information om Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Sankt Kjelds Plads 11
2100 København Ø

+45 72 54 55 00https://sdfi.dk/

Vi forsyner den offentlige og private sektor med data af høj kvalitet, som giver mulighed for at træffe vigtige samfundsbeslutninger på det bedst mulige grundlag. Vi er en arbejdsplads, som fagligt spænder bredt og er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Følg pressemeddelelser fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye