Danske Spil A/S

Utroligt heldig fynbo vinder kæmpegevinst på skrabelod – igen!

Del
En midaldrende fynbo troede ikke sin egne øjne, da han for nyligt skrabede sig til 2.000.000 kroner på et skrabelod. Det var anden gang i år, at han vandt en stor skrabe-gevinst: ”Jeg ved ikke om man kan være god til skrabelodder – men jeg er nok ret heldig!” siger han.

Hvis der skal kåres en vinder i disciplinen ’Højtidsskrabelodder’ hos Danske Spil, så ville guldmedaljen nok gå til en mand fra Midtfyn, der nu har prøvet at vinde stort på både påske- og juleskrabelodder.

I april vandt manden 100.000 kroner på påskeudgaven af skrabeloddet ’Mega-Quick’ og det var faktisk derfor, at han overhovedet overvejede at købe juleloddet ’Pakkejagten’.

”Jeg har ellers aldrig vundet noget i hele mit liv, men jeg vandt jo 100.000 kroner i påsken, og da jeg faldt over skrabeloddet ’Pakkejagten’, mens jeg købte Lotto, så tænkte jeg: ’Nu tager jeg lige en til!’” fortæller manden.

Og det må man da i den grad sige, at han gjorde.

”Felterne blev lynhurtigt skrabet, og så kunne jeg se, at jeg havde vundet. Der stod ’Fantastisk, du har vundet!’ og så stod der ’2.000.000’, og jeg tænkte først, at det ikke kunne passe. Men så ringede jeg ind til Danske Spil og fik at vide, at det var rigtigt nok.”

Normalt i sådan en historie, så er det heromkring, at vinderen fortæller, hvad han eller hun så skal bruge alle de mange penge til – men manden fra Fyn er åbenbart bedre til at vinde penge, end han er til at bruge dem.

”Jeg kan godt forstå, hvis nogen synes, at jeg er dødirriterende, men jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal bruge dem til. Jeg havde jo ikke planlagt at vinde 2.000.000 kroner,” fortæller han.

Og man får nogenlunde samme svar, hvis man spørger til de 100.000 kroner fra påsken.

”Nogle af dem har jeg brugt på elregningen og på en vaskemaskine, der var lidt problemer med. Resten står der endnu,” siger han.

Køber måske en snekanon

Manden fortæller dog, at han med hele familien tager sydpå på skitur over julen.

”Det har dog ikke noget med gevinsten at gøre, for den var bestilt i forvejen, men det kan godt være, at jeg kan finde noget at bruge pengene på der,” siger han med et grin.

Han har allerede kigget i vejrudsigten, og der ER faldet sne i det område, hvor han og familien skal ned for at stå på ski, men ellers, så går det jo nok:

”Ja, ellers må jeg bruge pengene på en snekanon,” siger han og griner.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye