Team Danmark

Hvem skal være Årets Træner 2022?

Del
Team Danmark og Salling Group er stolte over at uddele prisen som ’Årets træner 2022’. En pris, der hylder de mennesker, der hver eneste dag dedikerer deres tid og talent til at hjælpe vores dygtige atleter frem til sportslig succes. Uden dygtige trænere, ingen store resultater.

Vi har igen i år været begunstiget med store danske sportspræstationer. De største stjerner har fundet vejen til succes, men også en ny generation af atleter stormer frem på den internationale scene. Uanset om det handler om at forblive i verdenseliten eller at finde vej derop, så kræver det et enormt stykke arbejde af hele holdet bag atleten. Og helt centralt for det arbejde står trænerne.  

De tre nominerede til Team Danmark og Salling Groups trænerpris 2022 er: 

 • Lars Christensen, tennistræner for Holger Rune 
 • Astrid Gemal, landstræner i paradressur 
 • Piotr Wojewski, landstræner for Anne-Marie Rindom og resten af sejlkategorien Ilca6 

”En god træner skal lede, inspirere og samarbejde. For vejen til medaljeskamlerne kan ingen atleter opnå alene. Vi er enormt stolte over at få lov til at fremhæve de mange dygtige trænere, som dette land råder over. Trænerne yder en enorm indsats for dansk elitesport, både for de enkelte stjerner, men også de unge talenter og de respektive elitesportsmiljøer. Normalt står trænerne i baggrunden, mens atleterne bliver hyldet for store præstationer. Men her er det tid til at få trænerne frem i lyset og få understreget vigtigheden af deres profession,” sigerPeter Fabrin, adm. Direktør, Team Danmark. 

Sportschefer, atleter og Team Danmark-medarbejdere har haft muligheden for at indstille kandidater. I alt er 14 trænere blevet indstillet til prisen, og trænere fra vidt forskellige sportsgrene er repræsenteret blandt de indstillede. Den bruttoliste er nu blevet skåret ned til tre nominerede. 

Hos Salling Group er man stolte over at stå bag prisen: 

”Uanset om man gør karriere i dagligvarebranchen eller er stjerne i sportens verden, er der ingen, der vinder alene. Lige som en dygtig leder, får en dygtig træner det bedste frem i både den enkelte atlet, det samlede hold og i hele teamet omkring atleterne. Og er på den måde en væsentlig del af succesen. Vi er derfor i Salling Group stolte over ikke bare at støtte de danske topatleter, men i særdeleshed også trænerne bag talenterne,” sigeradministrerende direktør i Salling Group, Per Bank.   

 

Nøgleord

Kontakter

Information om Team Danmark

Team Danmark
Team Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 25 00https://www.teamdanmark.dk/

Dommerkomité: 

 • Lars Krarup – Formand, Team Danmark 
 • Peter Fabrin – Adm. Direktør, Team Danmark 
 • Per Bank – Adm. Direktør, Salling Group 
 • Morten Mølholm – Direktør, Danmarks Idrætsforbund  
 • Rasmus Lund – Atletrepræsentant, Atletkomiteen 
   

Tidligere vindere: 

Team Danmark og Salling Group har i mange år samarbejdet om at uddele prisen. Tidligere hed den Team Danmark og Salling Groups Talentpris og i 2019 skiftede den navn til Team Danmark og Salling Groups Trænerpris. De seneste vindere har været: 

 • 2021: Nikolaj Jacobsen, håndbold 
 • 2020: Kenneth Jonassen, badminton 
 • 2019: Casper Jørgensen, banecykling  

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

Overvældende interesse for konference om spiseforstyrrelser i elitesport11.3.2024 09:59:52 CET | Pressemeddelelse

Spiseforstyrrelser i dansk idræt har gennem de seneste år været et vigtigt fokusområde for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Nu er de to organisationer gået sammen med behandlingsstedet Askovhus om en konference, der skal give viden og redskaber til talent- og elitetrænere, så de er i stand til at forebygge spiseforstyrrelser hos atleterne. Konferencen afholdes den 12. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye