Danske Spil A/S

7 Lotto-millioner vundet nord for København

Del
Lørdag aften fandt Danske Spil endnu en heldig vinder af førstepræmien i Lotto, som dermed kan stikke hele 7 millioner kroner i lommen. Vedkommende er fra Gladsaxe Kommune, og det er endda første gang, der findes en millionvinder derfra.

Det, der skulle til for at snuppe den store pulje på 7 millioner kroner, var de syv helt rigtige tal. Det fandt en dansker fra Gladsaxe ud af på den rigtig gode måde. 

Den heldige vinder købte nemlig en kupon med de helt rigtige tal via sit Lotto Plus abonnement. Der er aldrig tidligere i Gladsaxe kommune fundet en Lotto-vinder af over 1 million kroner.

”Det er altid dejligt, når der er en ny vinder i et af vores lotterier, og når vi kan indvie en ny kommune – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Faktisk blev det til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro skulle der lørdag aften også findes to vindere af Millionærgarantien, når der blev trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon Føtex i Hillerød, mens den anden vinder spillede med online fra en mindre, jysk by øst for Limfjorden. 

Det bliver spændende at se, om weekendens tre vinderkommuner når at få flere nye millionærer i år. I så fald vil det være millionpræmie nummer to til Gladsaxe, og dette er anden gang i år, at Hillerød bliver begunstiget af Millionærgarantien. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal uge 50:

4, 7, 11, 18, 19, 21, 32

Tillægstal uge 50:

2

 

Lotto:

-     Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-     Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-     Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye