Link Concept ApS

Sådan indretter du bæredygtigt og efter tidens klimabevidsthed

Del
Det er det nye sort, at man indretter sit hjem på en bæredygtig måde, der viser, at man ikke blot tænker på sig selv, men også tænker på klodens tilstand og fremtid. Det kan være et skift i tiden, der gør, at man begynder at inkludere omgivelsernes tilstand og naturen som en del af den tankegang, der ligger bag indretningen. Hvordan gør man så det mere konkret? Der er mange veje at gå, men her ser vi nærmere på nogle af dem.

Et grønt hjem

Mange kan godt lide den moderne mint grønne farve, som har vundet mange hjems hjerter og også blevet kåret som den mest sælgende farve i de sidste par år. Udover denne grønne farve, der også er symbol for håb, illustrerer denne farve også en tilknytning til naturen, kloden og os selv som en del af naturen. Det er en trend, der går over mod bæredygtig livsstil, hvor farverne også viser, hvordan man tænker og føler omkring sit liv her på Jorden. Farverne må gerne vise en naturlighed og en autencitet, og derfor er farver i brunlige og grå nuancer også blevet mere in igen, blandt andet i form af diverse træsorter, der ses i møblerne. Et mere bæredygtigt valg i maling kan her være, at du vælger linoliemaling i stedet for terpentin og plasticmaling. Linolie er udvundet fra hørfrø og er dermed hundrede procent naturligt. 

Et brunt hjem 

Et brunt hjem lyder ikke særligt lækkert, men når vi taler om diverse træsorter, giver det pludselig meget mere lækker mening. Her er der mange måder at leve bæredygtigt på. Hvis du har et bord, en stol eller en kommode, som du ellers ville smide ud eller sælge på den blå avis, kan du i stedet opsøge et af de steder, hvor der er nogle dygtige håndværkere, som har specialiseret sig i at genbruge træet og lave nye møbler ud af det. Her kan du dermed få genbrugt de materialer, som du allerede har i forvejen, i stedet for at smide ud og købe nyt. Det kan være noget, som der også er mere ånd og personlighed i, og giver en mere åndfuld fortælling om de møbler, I har i hjemmet. Nogle af de ting til hjemmet, som giver god mening at genbruge, er både kommoder, spiseborde, sofaborde, stole, skriveborde og skabe. De kan være lavet af alt fra ask, bøg, birk, eg og kirsebær. 

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

MrPerfect står klar til at lyse dit hjem op26.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Køkkenet er et rum, hvor man ofte kan bruge meget tid på at gå og lave mad, nusse om bageprocesser og hygge sig med andre gastronomiske hobbyer. Der er også rig mulighed for at bruge tid på at klare opvask, sortere og eventuelt bruge spisebordet til kaffeaftaler eller hjemmearbejde. Lige meget hvad du bruger dit køkken til, er det vigtigt, at der er god belysning, så du kan gøre de ting, du gerne vil. Det kan være, du har brugt lang tid på at undersøge muligheder for god belysning, men endnu ikke har besluttet dig for noget? I det tilfælde kan du læse med her og få 3 ideer til forskellig belysning i dit køkken. Spots med led lys til dig, som behøver meget lys En belysningstype, som kan fungere til dig, der nyder at have en kraftig belysning, er spotlamper. Du kan undersøge spotlamper og overveje, om det er noget, der vil være godt til dit formål – det har blandt andet den fordel, at lyset giver en kraftig oplysning af et afgrænset område, for eksempel køkkenbordet. Online kan du finde

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum