E.ON Danmark

E.ON åbner 26 nye ladepladser i Ringsted: Lad elbilen op ved Selandia Park

Del
Skal man handle i Ringsted, eller arbejder man i Selandia Park, er det nu meget nemmere at lade elbilen op. E.ON har netop sat strøm til 12 byladere, der kan lade 24 biler samtidig en hurtiglader med 50 kW ved Selandia Park og Sofacompany, hvor yderligere to biler kan lade op ad gangen.
Lad elbilen op ved Selandia Park i Ringsted
Lad elbilen op ved Selandia Park i Ringsted

De 26 nye ladepunkter er en del af E.ONs udvidelse af netværket med mindst 1.000 nye ladepunkter over hele landet inden udgangen af 2023.

I Selandia Park arbejder vi målrettet på nedbringe vores klimaaftryk. Derfor giver det god mening for os at have E.ONs ladestandere på vores p-pladser. Vi vil jo gerne gøre det let for vores kunder og deres medarbejdere at komme hertil i elbil. Og det kan vi nu i samarbejde med E.ON,” fortæller Martin Overgaard Hansen, CEO i Glunz & Jensen Holding A/S, som ejer Selandia Park.

Opladning til alle slags elektriske biler

Ladestanderne ved Selandia Park er byladere med en effekt på 22 kW, som alle slags opladelige biler kan bruge til opladning. Hurtigladeren ved Selandia Park har en effekt på 50 kW, så elbiler med den rette batterikapacitet kan lade ca. 200 km ekstra på lidt over en halv time. Alle elbiler kan lade på hurtigladeren, men ældre elbiler får ikke det maksimale udbytte af den hurtig opladning.

Ikke længe efter vi meldte ud, at der var 1.000 nye ladepunkter på vej til elbilisterne inden udgangen af 2023, er vi klar med de første af de nye ladestandere i Ringsted. Samtidig er vi i gang med en større udbygning af vores ladenetværk i hele landet,” fortæller Anders Krag, Business Manager i E.ON Drive.

Åben adgang for alle – betaling med kreditkort 

Uanset om man er E.ON-kunde eller ej, kan man lade sin bil på alle E.ONs ladestationer, man kan betale direkte med kreditkort via E.ON Drive appen. E.ONs egne kunder lader til abonnementspris. 

Fakta om E.ON Drive

  • Er en af Danmarks ledende aktører inden for infrastruktur til elbiler og plugin-hybrider
  • Driver og ejer et af Danmarks største ladenetværk med 1800 ladepunkter.
  • Leverer opladning til alle dele af transporten; elbiler, elbusser, ellastbiler og eltaxi. 
  • Er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE, der etablerer opladning til elbiler i 13 europæiske lande.  
  • De nye ladestandere findes hos, Selandia Park Haslevvej 13, 4100 Ringsted.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lad elbilen op ved Selandia Park i Ringsted
Lad elbilen op ved Selandia Park i Ringsted
Download

Information om E.ON Danmark

E.ON Danmark
E.ON Danmark
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

70 27 05 77https://www.eon.dk

Energi til mere

E.ON Danmark leverer bæredygtige energiløsninger og rådgivning til danskerne. Vi udvikler, bygger og driver ladeløsninger til din elbil og fjernvarme til dit hus, lejlighed, virksomhed eller kommune. Vi omdanner restprodukter til biogas til gasnettet og omstiller den tunge transport til biogas og el. Med baggrund i vores mange år på markedet, solid kapital i ryggen og vores dygtige specialister kan vi rådgive dig til at vælge de bedste energiløsninger.

Vi stræber altid efter at være en attraktiv leverandør, samarbejdspartner og arbejdsplads. Her hjælper vi hinanden på tværs af afdelinger, så du kan få den bedste service og mest fleksible løsninger.

Vi giver dig energi til mere.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye