Krüger A/S

Krüger medarbejdere gav gaver til udsatte børn

Del
Julen 2022 kommer til at blive ekstra svær for rigtig mange familier på grund af inflationen. Som en håndsrækning valgte over 50 af miljøorganisationen Krügers medarbejdere at købe en julegave til udsatte børn gennem Rotarys Ønsketræ.

Når mange af os om lidt holder jul, bliver det sandsynligvis med lækker mad og mange gaver. Alle er dog ikke så heldigt stillet, at de kan købe gaver til deres børn, så hos Krüger var de glade for igen i år at have mulighed for at købe en julegave til udsatte børn.

Faktisk hele 53 julegaver købte medarbejderne i år, hvilket var lidt flere end sidste år, og 14. december blev gaverne hentet af Rotary. Et Ønsketræ fungerer på den måde, at Krüger modtager 1-2 ønsker fra hvert barn, som bliver hængt på Ønsketræet, der står i firmaets reception, og så tager de medarbejdere, som har lyst, et ønske fra træet, køber gaven og lægger den under træet.

Det er så fin en tradition, og medarbejderne i Krüger er hvert år glade for at kunne glæde børn, som måske ellers ikke ville få en julegave. I år er det femte år, at der står et Ønsketræ i Krüger, men der er stadig stor opbakning til initiativet, der i sin tid kom fra en af medarbejderne:

“Jeg har selv børn, så jeg kan levende sætte mig ind i, hvor svært det må være som den eneste i klassen ikke at få en julegave”, siger Michael Bo Hansen, som er projektingeniør og kom med forslaget for 5 år siden.

Rekord stort behov i år

Mange organisationer melder om, at 2022 bliver året, hvor vi slår en rigtig trist rekord: der er nemlig igen i år et rekordstort antal ansøgere til julehjælp. Blå Kors og Røde Kors har begge modtaget flere tusinde flere ansøgere i forhold til sidste år, mens Mødrehjælpen melder om en stigning på over 40% i ansøgere.

Den udvikling kan de også mærke i Rotary, der står bag Ønsketræet:
“De voldsomme stigninger på el- og madvarer, som vi har oplevet i år, kan slå hul i et budget, som i forvejen er spændt tyndt ud”, siger Michael Thiesen, der er medlem af København Grundtvig Rotary klub, og som står for at koordinere gaverne fra Krügers medarbejdere.

I Krüger var de derfor ekstra glade for at kunne hjælpe, samtidig med at de sætter utrolig stor pris på medarbejdernes engagement. HR- og Kommunikationsdirektør Pia Frank Warming siger:

“Jeg er forholdsvis ny i Krüger, så det er første gang, at jeg oplever et privat ønsketræ, men jeg synes virkelig, at dette initiativ viser nogle af Krügers gode værdier i spil. Vi har nogle fantastiske medarbejdere med stort drive, initiativ og engagement, og mange kollegaer har støttet op om Ønsketræet. Det bliver jeg meget stolt og glad over at opleve.”

Der var endda mulighed for at give ekstra gaver ved at donere legetøj fra julefesten for medarbejdernes børn. De gaver kunne Krüger give til Grundtvigskirkens arrangement, som Rotary også samarbejder med.

Gaverne fra Krügers medarbejdere går i år ellers til Næstehjælperne og Grøndlandske Børn i Aarhus. Foreningen for grønlandske børn arbejder for, at alle grønlandske børn får et trygt og godt børneliv under deres opvækst i Danmark.


Hvad er et Ønsketræ?

Initiativet fungerer på den måde, at medarbejderne tager et mærke fra træet, hvor der står et ønske og alder på barnet, så køber medarbejderen gaven og lægger den under træet, hvorefter Rotary afleverer gaven til barnet. Rotary finder modtagerne af julegaverne blandt deres projekter.

Det første Ønsketræet blev sat op i Lyngby Storcenter i 2003, og i dag er der mange Ønsketræer i Danmark.

Krüger var den første danske virksomhed til at få et Ønsketræ.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Krüger A/S

Krüger A/S
Krüger A/S
Gladsaxevej 363
2860 Søborg

39 69 02 22https://www.kruger.dk/

Krüger A/S er en internationalt orienteret miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. Vi arbejder som rådgivere, entreprenører og leverandører af teknisk udstyr inden for drikkevand, procesvand og spildevand og bidrager herigennem sammen med vores kunder til at bevare, udvikle og genvinde ressourcer, som er afgørende for menneskers liv. Mange af vores løsninger er patenterede teknologier udviklet i tæt samarbejde med forsyninger og universiteter. 

Krüger er et datterselskab i Veolia Water Technologies, en del af den verdensomspændende Veolia-koncern med mere end 180.000 medarbejdere. Veolia leverer løsninger indenfor Vand, Energi og Genanvendelse, og arbejder målrettet på at genvinde, genanvende og bevare verdens ressourcer.

Følg pressemeddelelser fra Krüger A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krüger A/S

Indvielse af Thorsbro Vandværk med storstilet blødgøringsprojekt18.3.2024 11:33:53 CET | Pressemeddelelse

Et af Danmarks største vandværker, Thorsbro Vandværk, blev indviet d. 15. marts 2024. Krüger Veolia har stået for at implementere blødgøringen i en skala, der ikke er set før i Danmark. Værket ved Thorsbro producerer snart 1000 m³/blødgjort vand i timen til 200.000 kunder i hovedstadsområdet i et projekt, der er blevet realiseret i et storstilet samarbejde med HOFOR og flere rådgivere.

VUDP-projekt vil reducere lattergas fra renseanlæg med 50% med helstøbt AI styring21.2.2024 09:56:46 CET | Pressemeddelelse

Ganske unikt er otte forsyninger på tværs af Danmark gået sammen om at løse en af de helt store klimaudfordringer i branchen: lattergas fra renseanlæg. Den viden og data, der indsamles i dette projekt, vil udgøre et kæmpe bidrag på området. Projektet udvikler desuden en ny helstøbt styring til minimering af lattergas, demonstrerer den i fuldskala på 8 renseanlæg og dokumenterer effekten. Produktet er skalerbart og kan meget nemt implementeres på andre anlæg i Danmark og i udlandet.

Svaneke Bryghus implementerer endnu et bæredygtigt initiativ: Omdanner bryggeri spildevand til grøn energi1.2.2024 09:08:29 CET | Nyhed

Svaneke Bryghus har taget et proaktivt skridt for at løse udfordringerne omkring det forhøjede svovlbrinteindhold i Svanekes kloakker. Efter Bornholms Regionskommunes mistanke om at spildevandet fra bryggeriet kunne være årsagen, har Svaneke Bryghus i samarbejde med miljøvirksomheden Krüger og Bornholms Bioenergi udviklet en innovativ og miljøvenlig løsning til behandling af procesvandspildevandet fra ølbrygning og tapning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye