Hjørring Kommune

Hjørring Kommune får ny skole- og dagtilbudschef

Del
Fra den 1. februar 2023 er Anette Nedermark ansat som skole- og dagtilbudschef i Hjørring Kommune.

Anette Nedermark kommer fra en stilling som skolechef i Frederikshavn Kommune med ansvar for skoler, klubber og ungdomsskole. Anette har en bred erfaring fra grundskolen, hvor hun har taget vejen fra lærer, skoleleder, distriktsskoleleder, skolechef i Frederikshavn Kommune til stillingen som skole- og dagtilbudschef i Hjørring Kommune.

Anette Nedermark har ud over en læreruddannelse sideløbende efteruddannet sig og har taget en diplomuddannelse i ledelse og er i gang med en Master of Public Governance på Aalborg Universitet.

Børne- og arbejdsmarkedsdirektør Jesper Carlsen er glad for valget af den nye skole- og dagtilbudschef:

- Jeg er meget glad for, at Anette har takket ja til at blive vores nye skole- og dagtilbudschef. Anette kommer med en stor viden, stærke kompetencer og en solid erfaring, som jeg er sikker på, vil være med til at gøre en positiv forskel for børnene, de unge og deres forældre i Hjørring Kommune.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at ansætte Anette Nedermark som skole- og dagtilbudschef. I alt 10 kandidater søgte stillingen, hvoraf 5 var til samtale.

Fælles ansvar og sammenhængende tilgang til børns udvikling, læring og trivsel er blandt de emner, som har tiltrukket Hjørring Kommunes ny skole- og dagtilbudschef:

- Jeg ser det som en stor fordel, at dagtilbud og skole er samlet under samme leder, da det giver mulighed for en sammenhængende indsats. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med kollegaer, politikere, medarbejdere, ledere og borgere om at fortsætte arbejdet med at skabe gode forhold for vores børn og unge i Hjørring Kommune og bidrage til den videre udvikling af skole- og dagtilbudsområdet, siger Anette Nedermark.

Kontakter

Børne- og arbejdsmarkedsdirektør Jesper Carlsen på mobil 30 46 03 37 eller på e-mail: jc@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye