PDH Music

SIGNE SVENDSEN ANNONCERER STOR FORÅRSTURNÉ MED ET AF ÅRETS BEDSTE ALBUM

Del

Politiken har netop kåret hendes nye album som én af årets 10 bedste plader, og nu annoncerer Signe Svendsen en omfattede forårsturné. Oplev hende i hele det ganske danske land til aftener i drømmernes og de stædigt elskendes tegn.


❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken - ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende - ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nordjyske - ”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album”
⭐️⭐️⭐️⭐️ GAFFA - “…rummer en forunderlig autenticitet, en særegen ro"
⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten - “Et smukt, poetisk værk”

Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Albummet er af Politiken netop blevet kåret til et af årets 10 bedste, hvor Kim Skotte blandt andet skriver: ”…et kollektivt kvindeportræt med mange facetter fornemt og med diskret personlighed males frem i sarte farver og med stærke strøg.”

Nu samler Signe Svendsen op på albumudgivelsen med en koncertrække, hvor de helt nye sange og de stærkeste kort fra bagkataloget præsenteres i et umådeligt kompetent live-setup. Hendes band består af pladens producer og guitarist Lars Skjærbæk (Peter Sommer, Michael Falch, Søren Huss), Palle Hjorth (Peter Sommer & Tiggerne) på tangenter og Marie Vilsbøll (VILMA) på bas, synthesizere og kor. Sammen skaber de koncerter med nærvær, fortællinger og et rum til musikken, der bliver både storladen, helt intim og nærmest filmisk.

”Det bliver intense og sjove aftener, til drømmerne og de stædigt elskende,” udtaler Svendsen ”Det her lille band er funklende fantastisk til både at lege sig igennem sangene og være super defineret på samme tid. Glæder mig meget til møde publikum sammen med dem”.

Bandkoncerterne bliver afslutningen på en omfattende række soloshows, hvor Signe Svendsen på egen hånd betager sit publikum med fortællinger og betragtninger mellem numrene. Som sikker entertainer kan hun både spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og røre ved hverdagens og tilværelsens trakasserier. Sangene får lov at stå enkle og intense – og vigtigst af alt er forbindelsen til publikum i centrum.

”Det helt særlige ved soloformatet er, at der opstår den her pagt med publikum. Vi er virkelig fælles om det, - der er kun os! Og jeg glæder mig til at spille de nye sange i de her nedbarberede versioner og give folk nogle anderledes udgaver af bagkataloget.”

FIND BILLETTER HER: https://pdh.dk/tour/signe-svendsen/

Se alle koncertdatoer her:

Signe Svendsen SOLO

27.01 COMWELL. Sorø

03.02 STARS. Vordingborg


04.02 GIMLE. Roskilde

03.03 TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS. Taastrup

10.03 KULTURHUSET I ARDEN. Arden

11.03 BYGNINGEN. Vejle

16.03 KULTURHUSET INSIDE. Hammel

17.03 SMEDEVÆRKSTEDET. Varde

23.03 NYGADEHUSET. Aabenraa

24.03 GRÆNSEHALLERNE. Kruså

05.04 VERSHUSET. Næstved

21.04 MANTZIUSLIVE. Birkerød

Signe Svendsen – Albummet, bandet og jeg

03.05 BRUNDBY ROCKHOTEL. Samsø

04.05 KULTURCENTER JAMMERBUGT. Aabybro

06.05 GODSET. Kolding

10.05 DR KONCERTHUSET. København

11.05 HORSENS NY TEATER. Horsens

12.05 GULDSALEN. Svendborg

13.05 FERMATEN. Herning

For at se denne video fra www.youtube.com, så skal du aceptere cookies på toppen af denne side.

Kontakter

Presse: For mere info, kontakt: Allan Skov, allan@friendlypr.dk, +45 27218294
Booking: Jon Lynge Larsen, jon@pdh.dk

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Love Shop er på forårs-tour med BLUES EUROPA11.4.2024 10:00:00 CEST | Nyhed

I kølvandet på albummet BLUES EUROPA og seks koncertaftener på Hotel Cecil er anmelderroste Love Shop på tour i hele Danmark dette forår. ”Han er en antirockstjerne, der har fundet sin egen måde at forføre på.” – POLITIKEN. 5 hjerter ”Love Shop cementerer i aften, at de (stadig) er et af Danmarks bedste live-bands og stadig formår at holde sig relevante” – GAFFA. 5 stjerner ”Stor hjemmebanesejr i Hotel Cecil.” – POV International I efteråret 2023 udkom Love Shops 14. album BLUES EUROPA, som har høstet flotte anmeldelser i de landsdækkende aviser og fået masser af opmærksomhed på Danmarks Radio. Singlen ”Studentervognen Kører” har kunne høres på P4 siden sidste sommer og ”Synd og Skam” ligger fortsat i rotation på P6 Beat. Albumudgivelse blev fejret med en vellykket omgang ’LS Nights’ – seks koncertaftener i træk på Hotel Cecil. Her cementerede Love Shop endnu engang deres status som et af landets bedste livebands og igen var anmelderne ellevilde. Dette forår kan det legendariske orkest

Efter udsolgt i K.B.Hallen: Ude Af Kontrol annoncerer efterårstour i 20246.3.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen i København fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret. Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Billetsalget starter fredag d. 8. marts

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye