Danske Spil A/S

Erik ramte vanvittigt odds – men havde kun spillet for 50 øre: ”Jeg var så dum at runde ned! Jeg kunne jo også have rundet op!”

Del
Erik Larsen fra Højby i Odsherred oplevede i weekenden på en og samme tid lidt af en drøm - og lidt af et mareridt – da han ramte plet med en vild oddset-kupon med syv krydser lige på. Han vandt lige under 2.000 kroner.

Her er en lille historie om oddset til alle dem, der aldrig træder på revnede fliser; til alle dem, som retter på dåserne, så etikkernerne vender udad; til alle dem, som aldrig kunne finde på at lade et ulige tal stå tilbage på kontoen…

”Jeg havde faktisk planer om at sætte en hel krone,” fortæller Erik Larsen fra Højby i det nordvestlige hjørne af Sjælland, da han skal forklare, hvorfor han valgte kun at sætte 50 øre på den oddset-kupon, hvor han i weekenden ramte sit livs højeste odds.

”For det første regnede jeg da ikke med, at den ville gå hjem og for det andet, så kiggede jeg på min konto og der stod et ulige beløb med en halv krone, og det, synes jeg, var simpelthen noget rod. Og så var jeg jo så dum at ændre indsatsen til 50 øre, fortæller han med et grin.

Kuponen bestod af syv kampe, som Erik Larsen havde udvalgt mere eller mindre tilfældigt ud fra de odds, som Danske Spil udbød på kampen.

”Jeg løb listen igennem og så fandt jeg syv kampe, hvor odds på 1 og 2 lå tæt på hinanden, og så tænkte jeg, at så kan det vel også blive X, og så gjorde jeg ikke mere ud af det. Normalt, når jeg laver sådan en kupon, så er der måske fire, der går hjem, og to-tre stykker, der ikke gør,” fortæller han om kuponen, der samlet set bød på odds 3851.

Så tilpas højt odds, og samtidigt så tilpas lav en indsats, at Erik Larsen ikke tænkte mere over kuponen, før telefonen begyndte at bimle og bamle for at gøre opmærksom på, at han havde vundet. Til stor glæde – men også lidt ærgrelse for den 66-årige mand fra Odsherred.

Op eller ned

For som han selvfølgelig allerede havde overvejet selv – og i øvrigt også fået at vide af familien – så var han også sluppet for den grimme 50-øre, hvis han have valgt at runde OP i stedet for ned.

”Ja, det kunne jeg jo have gjort, og det sagde knægten også til mig bagefter. Hvorfor er du så nærig? spurgte han. Og her i bagklogskabens lys, så ærgrer jeg mig også lidt over det,” siger han med et stille grin, der afslører, at så tager han altså heller ikke mere alvorligt på den sag.

Det er ikke fordi, at tvangstanker på nogen måde styrer hans hverdag, men:

”Hvis jeg går et sted, hvor der er fliser, så kan jeg da godt lige få tanken, at av, jeg må ikke træde på stregerne, men det er altså ikke noget, jeg er rigtigt bevidst om. Men det var jo nok derfor, jeg gik ned på de 50 øre,” fortæller han.

I øvrigt: Som den opmærksomme læser måske allerede har regnet ud, så endte Erik Larsens oddset-gevinst med at blive 1.925 og 50 øre, og så var han jo lige vidt.

”Haha!! Den 50-øre HAR jeg ryddet af vejen!” slår han fast.

Kuponen:

Millwall – Wigan, 1-1, odds 3,2

Stoke – Cardiff, 2-2, odds 3,2

Exeter – Sheffield Wednesday, 1-1, odds 3,25.

Blackpool – Birmingham, 0-0, odds 3,2

Cambridge – Plymouth Argyle, 0-0, odds 3,55

Stevenage – Mansfield Town, 0-0, odds 3,35

Villarreal B – Tenerife, 2-2, odds 2,95

Syv krydser til samlet odds 3.851

Indsats: Sølle 50 øre

Gevinst: 1.925 og 50 øre!

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye