Link Concept ApS

Flere stiler mod gamerkarrierer

Del
Der var engang man kunne vælge meget få, traditionelle fag, når man skulle finde sin livsvej. Og så var der engang før det, hvor man ikke havde noget valg, men forventes at følge i sine forældres fodspor. Det er en saga blot i dag, hvor mulighederne synes næsten uendelige for de fleste. Og der kommer hele tiden nye til.

Vi lever i den grad i den digitale tidsalder, og med det følger også en række karrierevalg som udelukkende beskæftiger sig med den online verden. Se bare på influencere der stormer frem som aldrig før, og for nogens vedkommende betaler endnu bedre end et almindeligt fuldtidsjob. Og for nogens vedkommende er muligheden for at blive professionel gamer også blevet en helt almindelig karrierevej.

Fuldtidsgamer

Med øgede muligheder for at leve af teknologi kommer også muligheden for at leve af - og det kan lyde simpelt - bare at spille computer. Og det er en karrieremulighed, der har overrasket og som har banet vejen for mange nye talenter.

Mange teenage gamere, som sidder derhjemme med deres gamer computer drømmer formentlig om, at kunne game på fuldtid og gøre det til deres levevej og karriere. For det er vigtigt at beskæftige sig med noget, man interesserer sig for. Derfor vil mange lægge alle deres kræfter og energi i, at forbedre sig og komme med til de rigtige turneringer.

Forældre og studievejledere skal uddannes

Som forældre kan man måske have en tendens til at finde et højt tidsforbrug foran skærmen usundt og bekymrende. Og samme holdning kan studievejledere have, når de unge fortæller om deres ønske om at blive professionelle gamere.

Men det er ikke længere helt urealistisk. Med den større fokus på esport der er kommet i dag, er det blevet en opnåelig drøm - omend stadig en der skal kæmpes hårdt for. Men som med alle andre sportsgrene gør øvelse mester, så det vil også kræve rigtig mange timer.

Som forældre og studievejledere er det derfor vigtigt at sætte den unge i kontakt med de rigtige mennesker, og give dem den fornødne støtte og motivation - samtidig med at man kan opfordre dem at sørge for at have noget at falde tilbage på. Gaming er ikke længere bare tidsfordriv og spild af liv, men til gengæld en mulighed for at dygtiggøre sig i noget, der både giver socialt liv og en potentiel karrierevej. Derfor er det altså ikke så farlig en ting, som vi troede det var i gamle dage.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Køb båndsliber hos LavprisVærktøj14.5.2024 14:41:32 CEST | Pressemeddelelse

Man skal nok være en garvet handy-nørd for at mene, at det er direkte sjovt at slibe; for de fleste af os er det bare noget, der skal gøres, f.eks. for at få gammel maling væk eller fjerne ridser fra en bordplade. Men heldigvis findes der elektriske slibemaskiner, så opgaven kan blive overstået i en fart. Slibeopgaver er måske stadig ikke det mest sindsoprivende for gør det selv-folket, men med det rette el værktøj går det i mindste hurtigt, og resultatet bliver som oftest mere tilfredsstillende, end hvis man nøjes med sandpapir og knofedt. Til store træflader er det godt med en båndsliber. Båndsliberen leverer et ensartet resultat En båndsliber fungerer ved hjælp af et bredt bånd af sandpapir, som sætter den i stand til at slibe store flader og opnå et ensartet resultat. Båndsliberen minder lidt om en rystepudser; sidstnævnte kan også slibe træ, men er bedst til mindre opgaver. Webshoppen LavprisVærktøj forhandler et omfattende udvalg af el-, akku- og håndværktøj, arbejdsredskaber, ar

Opnå højere besparelser med låneomlægning hos Finobo14.5.2024 14:36:38 CEST | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid, hvor smarte økonomiske beslutninger er nødvendige, og låneomlægning er blevet et effektivt værktøj til at maksimere besparelser. Bankmarkedet kan være en uoverskuelig jungle at navigere i, og her kommer Finobo ind i billedet. Som uvildig finansiel rådgiver hjælper Finobo dig med at finde frem til den bedste låneomlægning med de højeste besparelser i din situation. Her dykker vi ned i, hvilke ydelser du kan få glæde af. Låneomlægning giver større økonomisk råderum Hvis du har behov for at tilpasse din økonomi til din nuværende situation, er låneomlægning ofte et effektivt værktøj. Låneomlægning er typisk velegnet for dig, der har et ønske om at opnå løbende besparelser for et større økonomisk råderum, eller hvis du drømmer om at låne penge til en boligrenovering. Finobo er sat i verden for at hjælpe dig med at opnå de bedste besparelser ved at give dig uvildig rådgivning ved låneomlægning. Her vil du typisk få højere besparelser, end hvad du selv kan opnå gennem forha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye