Link Concept ApS

Flere stiler mod gamerkarrierer

Del
Der var engang man kunne vælge meget få, traditionelle fag, når man skulle finde sin livsvej. Og så var der engang før det, hvor man ikke havde noget valg, men forventes at følge i sine forældres fodspor. Det er en saga blot i dag, hvor mulighederne synes næsten uendelige for de fleste. Og der kommer hele tiden nye til.

Vi lever i den grad i den digitale tidsalder, og med det følger også en række karrierevalg som udelukkende beskæftiger sig med den online verden. Se bare på influencere der stormer frem som aldrig før, og for nogens vedkommende betaler endnu bedre end et almindeligt fuldtidsjob. Og for nogens vedkommende er muligheden for at blive professionel gamer også blevet en helt almindelig karrierevej.

Fuldtidsgamer

Med øgede muligheder for at leve af teknologi kommer også muligheden for at leve af - og det kan lyde simpelt - bare at spille computer. Og det er en karrieremulighed, der har overrasket og som har banet vejen for mange nye talenter.

Mange teenage gamere, som sidder derhjemme med deres gamer computer drømmer formentlig om, at kunne game på fuldtid og gøre det til deres levevej og karriere. For det er vigtigt at beskæftige sig med noget, man interesserer sig for. Derfor vil mange lægge alle deres kræfter og energi i, at forbedre sig og komme med til de rigtige turneringer.

Forældre og studievejledere skal uddannes

Som forældre kan man måske have en tendens til at finde et højt tidsforbrug foran skærmen usundt og bekymrende. Og samme holdning kan studievejledere have, når de unge fortæller om deres ønske om at blive professionelle gamere.

Men det er ikke længere helt urealistisk. Med den større fokus på esport der er kommet i dag, er det blevet en opnåelig drøm - omend stadig en der skal kæmpes hårdt for. Men som med alle andre sportsgrene gør øvelse mester, så det vil også kræve rigtig mange timer.

Som forældre og studievejledere er det derfor vigtigt at sætte den unge i kontakt med de rigtige mennesker, og give dem den fornødne støtte og motivation - samtidig med at man kan opfordre dem at sørge for at have noget at falde tilbage på. Gaming er ikke længere bare tidsfordriv og spild af liv, men til gengæld en mulighed for at dygtiggøre sig i noget, der både giver socialt liv og en potentiel karrierevej. Derfor er det altså ikke så farlig en ting, som vi troede det var i gamle dage.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye