Link Concept ApS

Flere stiler mod gamerkarrierer

Del
Der var engang man kunne vælge meget få, traditionelle fag, når man skulle finde sin livsvej. Og så var der engang før det, hvor man ikke havde noget valg, men forventes at følge i sine forældres fodspor. Det er en saga blot i dag, hvor mulighederne synes næsten uendelige for de fleste. Og der kommer hele tiden nye til.

Vi lever i den grad i den digitale tidsalder, og med det følger også en række karrierevalg som udelukkende beskæftiger sig med den online verden. Se bare på influencere der stormer frem som aldrig før, og for nogens vedkommende betaler endnu bedre end et almindeligt fuldtidsjob. Og for nogens vedkommende er muligheden for at blive professionel gamer også blevet en helt almindelig karrierevej.

Fuldtidsgamer

Med øgede muligheder for at leve af teknologi kommer også muligheden for at leve af - og det kan lyde simpelt - bare at spille computer. Og det er en karrieremulighed, der har overrasket og som har banet vejen for mange nye talenter.

Mange teenage gamere, som sidder derhjemme med deres gamer computer drømmer formentlig om, at kunne game på fuldtid og gøre det til deres levevej og karriere. For det er vigtigt at beskæftige sig med noget, man interesserer sig for. Derfor vil mange lægge alle deres kræfter og energi i, at forbedre sig og komme med til de rigtige turneringer.

Forældre og studievejledere skal uddannes

Som forældre kan man måske have en tendens til at finde et højt tidsforbrug foran skærmen usundt og bekymrende. Og samme holdning kan studievejledere have, når de unge fortæller om deres ønske om at blive professionelle gamere.

Men det er ikke længere helt urealistisk. Med den større fokus på esport der er kommet i dag, er det blevet en opnåelig drøm - omend stadig en der skal kæmpes hårdt for. Men som med alle andre sportsgrene gør øvelse mester, så det vil også kræve rigtig mange timer.

Som forældre og studievejledere er det derfor vigtigt at sætte den unge i kontakt med de rigtige mennesker, og give dem den fornødne støtte og motivation - samtidig med at man kan opfordre dem at sørge for at have noget at falde tilbage på. Gaming er ikke længere bare tidsfordriv og spild af liv, men til gengæld en mulighed for at dygtiggøre sig i noget, der både giver socialt liv og en potentiel karrierevej. Derfor er det altså ikke så farlig en ting, som vi troede det var i gamle dage.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Få de nyeste om Nordjylland på Fjordavisen.nu17.7.2024 12:43:17 CEST | Pressemeddelelse

Nordjylland er en region rig på kultur, historie og naturskønne landskaber. For beboere og interesserede i denne del af Danmark er det vigtigt at holde sig opdateret om lokale nyheder og begivenheder. Fjordavisen.nu er en fremragende kilde til at få de seneste nyheder om Nordjylland. Denne artikel vil udforske, hvordan Fjordavisen.nu holder dig informeret og engageret i lokalsamfundet. Lokale Nyheder og Begivenheder Fjordavisen.nu dækker et bredt spektrum af lokale nyheder, fra politiske begivenheder og erhvervsnyheder til kulturelle arrangementer og sportsbegivenheder. Denne omfattende dækning sikrer, at beboere i Nordjylland altid er opdateret med, hvad der sker i deres nærområde. Uanset om det er en ny åbning af en virksomhed, en kulturel festival eller en sportsbegivenhed, kan du finde informationen på Fjordavisen.nu. Kulturelle Arrangementer En af de unikke aspekter ved Nordjylland er dens rige kulturhistorie og de mange kulturelle arrangementer, der finder sted året rundt. Fjorda

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye