Link Concept ApS

Keto hjælper mange danskere med at smide de overflødige kilo

Del
For mange er kampen mod de genstridige kilo en livslang en af slagsen. Mange er på diæter hele deres liv, men uden nogen succes i at smide det overflødige fedt. Føler du også at du har prøvet alt der er derude, men du ser stadig ikke resultater på vægtskalaen? Mange danskere har fundet succes med ketokost, som ikke kun hjælper med at smide de genstridige kilo, de holder også kiloene af kroppen og giver en masser af energi.

Men hvad er veto, hvorfor virker det og hvordan kommer man i gang? Vi har svarene til dig her. 

Hvad er keto?

Keto diæten følger en kostplan, som tvinger kroppen ind i en tilstand, som kaldes ketose. Når man er i ketose, så forbrænder kroppen fedt frem for kulhydrater, som ellers er kroppens foretrukne brændstof. Kulhydrater findes i for eksempel i brød, kornprodukter, frugt og grønt, men også i sukkerholdige ting som slik, sodavand, juice og alkohol. Når kroppen er i ketose, så tvinges den til at benytte fedtceller som forbrænding i stedet for kulhydraterne, hvilket gør at vi automatisk begynder at smide det overflødige fedt.

Sådan kommer kroppen i ketose

Så hvordan får vi kroppen til at bruge fedtet som forbrændigsmiddel? Lad os se nærmere på ketokosten.

En ketobaseret kost består af et højt fedtindhold, moderat protenindhold og kun et lavt kulhydratindhold. Når vi kun indtager få kulhydrater, så har kroppen ikke kulhydrater at forbrænde af, når vi bevæger os. Kroppen begynde ikke at æde væk af muskelceller, når den ikke har kulhydrater. Derimod går den direkte i flæsket - bogstavelig talt!

Det virker måske ulogisk, at det at spise meget fedt, skulle få kroppen til at forbrænde mere fedt, men biologisk set, er det sådan kroppen arbejder i ketose tilstanden.

Kom i gang med at spise ketokost

Så hvordan spiser man efter en god keto kostplan? Før du går i gang med at spise kyllingebryster og smør i store mængder, så hold lige lidt igen. Ketokost behøver nemlig ikke være hverken uspiseligt eller kedeligt. Som hovedregel skal dine måltider bestå af fedt og protein, og kun små mængder af kulhydrater. Måltiderne bør være mættende, sunde og varieret, så du ikke går hen og bliver træt af din mad.

Du kan for eksempel på masser inspiration ved at spise ketoinspireret kost fra måltidskassen. Start bestilling af måltidskasse med Keto i dag, og få masser af varieret og spændende ketokost på bordet hver dag.

Links

Information om Link Concept ApS

Link Concept ApS
Link Concept ApS
Horsensvej 72A
7100 Vejle

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Cykeloverdækninger og affaldshuse med sedumtag11.6.2024 12:50:22 CEST | Pressemeddelelse

Cykeloverdækninger og affaldshuse spiller en vigtig rolle, når der skal være orden og system på fællesområderne i en boligforening eller ved virksomheder og kommunale institutioner. Overdækninger skal gerne være funktionelle og æstetisk tiltalende, så de bidrager med noget positivt til fællesskabet i boligforeningen. En overdækning med grønne tage giver en mere inspirerende udsigt til kønne planter fremfor kanalplast, tagpap eller andre mere traditionelle tagbeklædninger. Biobag Zenzo tilbyder et bredt udvalg af overdækkede cykelparkeringer og affaldsskure, der er yderst velegnede til boligforeninger og kommunale områder. Mange af modellerne leveres med mulighed for sedumtag, som tilføjer et grønt element til boligområderne, hvilket kan forbedre beboeres og borgeres trivsel. Sedumtag på cykeloverdækninger og affaldshuse Et sedumtag er et grønt tag beplantet med sukkulent planter. Udover at Sedumtag er pænt, har det en række fordele: Sedumtag tiltrækker bier og andre insekter og forbedr

Et hjerte til den du elsker7.6.2024 12:24:08 CEST | Pressemeddelelse

Når sommeren kommer, mærker man sommerfuglene i maven på ny. Kærligheden kigger frem, og måske har du en person i dit liv, som betyder noget helt særligt for dig. Det kan du vise for personen på mange forskellige måder, du kan fortælle, du kan synge, og du kan sågar forære en sød gave. Måske har du overvejet at forære et smykke, og så er en hjerte halskæde oplagt, som hver eneste dag kan minde personen om, hvor meget du elsker og holder af vedkommende. Du kan læse lidt med i artiklen her og få inspiration til, hvorfor du bør overveje at forære en smuk og symbolsk hjerte halskæde. Hjertet symboliserer kærlighed En hjertehalskæde er nemlig helt oplagt til at vise din kærlighed og omsorg. Hjertet har for altid været symbol på både kærlighed, det livsvigtige organ, det skriftlige symbol og den smukke figur rummer flere ord end man kan forestille sig. Hjertet symboliserer kærlighed, omsorg, tillid og meget mere, og er således et oplagt symbol på din kærlighed til en helt særlig person. Et m

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye