Taxi 4x27

Støtte fra Taxi 4x27 til Mødrehjælpens julehjælp i Danmark

Del

Julen er en ekstra svær tid for sårbare børnefamilier i hele Danmark.

Hos Taxi 4x27 har vi ovenpå et år med eftervirkninger af Corona, en krig i Ukraine, høj inflation og energikrise valgt at donere 125.000,- til Mødrehjælpens lokale julehjælp.

Vi har overvejet, hvordan vi bedst kunne sige tak for året der gik, i en periode hvor mange endnu ikke rigtigt er kommet sig oven på Corona og hvor krigen i Ukraine påvirker alles hverdag i et eller andet omfang.

Det er typisk receptioner hos erhvervskunder og de hoteller, der er så venlige at bestille hos Taxi 4x27, når deres gæster skal bruge en taxi, som plejer at modtage vores opmærksomhed.

I lyset af udsigten til at mange ikke kan holde jul som de plejer, har vi i år besluttet at donere et beløb svarende til vores årlige budget på de gaver vi plejer at komme med, til Mødrehjælpen i de byer vi opererer i: København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Odense, Aarhus, Sønderborg, Esbjerg og Frederikshavn.
Skriver direktør for Taxi 4x27 Thomas RB Petersen i et åbent brev.

Mere hjælp på vej…
Selskabets vognmænd har yderligere valgt at donere 1 krone pr. bestilt og gennemført tur, uanset om turen bestilles via selskabets Taxi 4x27-app eller telefonisk på deres Call Center.

Alle vores chauffører og vognmænd har haft et par hårde år, og er først på vej ud af krisen nu. Derfor kan de relatere til de mange mennesker de møder hver dag. De kører både med børn og familier der har det svært og ved at mange kan have brug for en hjælpende hånd i julen. Derfor har de også valgt at støtte op om en juledonation til Mødrehjælpen.” udtaler Thomas RB Petersen, der fortsætter:

”Så når du bestiller en Taxi 4x27 støtter du i hele december Mødrehjælpen i dit lokalområde – uden at skulle betale ekstra!”

I Mødrehjælpen oplever vi, at behovet for julehjælp er markant større i år. Vi oplever en fordobling af ansøgere til vores nationale julehjælp, og i vores 43 lokalforeninger mærker frivillige i Mødrehjælpen, at rigtig mange trængte forældre søger hjælp, så de kan give deres børn en jul med både gaver og gode oplevelser.

Vi i Mødrehjælpen er derfor meget taknemlige for Taxi 4x27s donation, som gør det muligt at hjælpe flere hundrede trængte børnefamilier til en jul med både gaver og glade juleminder. Tusinde tak!
Skriver direktør for Mødrehjælpen Ninna Thomsen i et åbent brev.

Med dette ønsker Taxi 4x27s medarbejdere, vognmænd og chauffører en god jul til alle vores kunder og deres familier!

Kontakter

Billeder

Links

Information om Taxi 4x27

Taxi 4x27
Englandsvej 358, byg. 6
2770 Kastrup

http://www.taxi4x27.dk

Om Taxi 4x27

Taxi 4x27 er ejet af Cabonline Group, der står bag nogle af Nordens stærkeste taxiselskaber. Du kan dermed køre sikkert i en af ​​vores biler, der kører i Sverige, Norge, Finland og Danmark. På denne måde har vi den bedste dækning i branchen, så du altid kan få en taxi, uanset om du er på landet eller i en storby. Cabonlines selskaber har over 3.000 vognmænd med i alt 5.700 biler og 8.900 chauffører tilknyttet os. Vi har en stærk tilstedeværelse på mere end 60 lokale markeder i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Taxi 4x27

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye