Alm. Brand Forsikring A/S

Alm Brand Group styrker sit servicetilbud til landbrugskunderne

Del
En ødelagt traktor eller en defekt varevogn kan koste mange penge i tabt omsætning og indtjening, især hvis køretøjet må stå stille i dagevis. Alm. Brand Group opruster inden for motortaksering og går efter at blive endnu dygtigere til skadesbehandling af køretøjer inden for erhverv og landbrug. Samtidig bliver servicen inden for forebyggelse og risikostyring styrket.
En traktor skal gerne hurtigt ud i marken igen, hvis den bliver skadet. Alm. Brand Group satser på at kunne få skadede landbrugsmaskiner endnu hurtigere tilbage fra værksted end  tidligere.
En traktor skal gerne hurtigt ud i marken igen, hvis den bliver skadet. Alm. Brand Group satser på at kunne få skadede landbrugsmaskiner endnu hurtigere tilbage fra værksted end tidligere.

Vi tager det bedste og mest effektive, og så breder vi det ud til hele koncernen. Sådan har mantraet lydt hos Alm. Brand Group i forbindelse med sammenlægningen af Alm. Brand og Codan. Og nu er arbejdet kommet til forsikringer af biler, sværdgods som traktorer, gravemaskiner og andre specialkøretøjer.

Forsikringskoncernen går nemlig efter at løfte kvaliteten yderligere og samtidig være blandt branchens hurtigste ved at tage det bedste fra Codan og implementere til resten af koncernen. For Codan har vist sig at være særdeles dygtig og effektiv, når det kommer til taksering af skader på biler og andre køretøjer. Og det skal komme alle forsikringskoncernens kunder til gode.

Når det kommer til sværdgods, dvs. lastbiler, traktorer, gravemaskiner og andet specialmotorkøretøj, så skal skaden typisk besigtiges af en taksator, hvorefter en rapport sendes til forsikringsselskabet med overslag og vurdering af, hvordan udbedringen skal udføres. Alm. Brand har ikke selv haft specialister indenfor landbrugs- og sværdgodsmaskiner, så denne opgave har været udliciteret til en samarbejdspartner, Taksatorringen. Codan har historisk altid haft egne taksatorer ansat.

Ændringen betyder, at Alm. Brand opsiger sit samarbejde med Taksatorringen og i stedet udvider og tilfører flere ressourcer til den interne taksering af skader på køretøjer, således at al taksering fremover foretages internt. Ændringen betyder, at koncernen ansætter flere kolleger, der har en dyb faglighed inden for erhvervs- og landbrugsmaskiner, så landbrugs- og erhvervskunderne kan betjenes hurtigt og effektivt.

”Ved at styrke og satse på den allerede meget effektive og dygtige organisation i Codan, der historisk har håndteret taksering af skader på køretøjer, kan vi tilbyde en endnu bedre service til vores kunder. Der er ikke noget mere frustrerende at skulle vente på at få ens køretøj tilbage fra værkstedet efter en skade. Det koster tid og penge at vente. Fremover kan vi være med til at sikre, at alle vores kunder er hurtigt i marken igen,” siger Henrik Bundgaard og fortsætter:

”For at lykkedes med at skabe branchens bedste skadeserviceoplevelse inden for motorreparation må vi have fagligheden og kompetencerne in house og selv eje samt udvikle arbejdsgangene i direkte samarbejde med værksteder og specialister, der reparerer skaderne. For mange mellemled besværliggør missionen. Det viser resultaterne fra takseringen i Codan,” forklarer Henrik Bundgaard. Samtidig tilføjer han, at ændringen betyder, at koncernens forsikringskunder i endnu højere grad vil kunne få rådgivning om forebyggelse og risici fra taksatorer med speciale i landbrugsmaskiner.

”Når vi har flere kolleger med dyb faglighed indenfor erhverv- og landbrugsmaskiner, så kan vi også tilbyde rådgivning om risikostyring og skadesforebyggelse indenfor landbrug- og erhvervskøretøjer, som vores landbrugskunder kan nyde godt af,” siger Henrik Bundgaard.

Hjemtagelsen af al motortaksering træder i kraft fra sommeren 2023.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

En traktor skal gerne hurtigt ud i marken igen, hvis den bliver skadet. Alm. Brand Group satser på at kunne få skadede landbrugsmaskiner endnu hurtigere tilbage fra værksted end  tidligere.
En traktor skal gerne hurtigt ud i marken igen, hvis den bliver skadet. Alm. Brand Group satser på at kunne få skadede landbrugsmaskiner endnu hurtigere tilbage fra værksted end tidligere.
Download
Direktør for Skadeservice i Alm. Brand Group Henrik Bundgaard vil ansætte flere medarbejdere med ekspertviden inden for landbrugsmaskiner.
Direktør for Skadeservice i Alm. Brand Group Henrik Bundgaard vil ansætte flere medarbejdere med ekspertviden inden for landbrugsmaskiner.
Download

Information om Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand Forsikring A/S
Alm. Brand Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792.

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Se Alm. Brand Groups nyhedsrum

Følg pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand: Forbered dig på det værste i morgen2.1.2024 15:02:10 CET | Pressemeddelelse

Meteorologerne varsler om voldsomt vejr i store dele af landet i morgen med både kraftig regn, kraftig blæst og store snemængder. Erfaringerne hos Alm. Brand viser, at snestorm ofte betyder biler i rabatten, sammenstød, piskesmæld og helt uforudsigelige forhold på vejene. Rådet fra skadesdirektør Henrik Bundgaard i Alm. Brand er derfor: Bliv hjemme, hvis det er muligt, og hvis du endelig skal afsted, så tag en skovl og et tæppe med.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye