DI - Dansk Industri

Invitation: SDG Tech Awards uddeles for fjerde gang

Del
Grønne tech-løsninger bliver på onsdag fejret og fremmet, når Sustainery i Industriens Hus uddeler 12 innovative priser blandt start-ups, SMV’ere og større virksomheder.

Grønne tech-løsninger bliver på onsdag fejret og fremmet, når Sustainery uddeler 12 innovative priser blandt start ups, SMV’ere og større virksomheder. I SDG Tech Awards uddeler Sustainery i samarbejde med Dansk Industri (DI) 12 vindere i forskellige kategorier ud af de 600 grønne tech-nomineringer – flere end nogensinde.

Hvornår: Onsdag den 7. december, kl. 12.00 – 17.00

Hvor: Industriens Hus, Rådhuspladsen

Tilmelding hos undertegnede. Eller mød spontant op.

Under de seneste år er hele verden blevet udfordret af akkumuleringen af forskellige kriser; fra Covid-19-pandemien over stigende inflation og krig i Ukraine til pressede forsyningskæder. Mest presserende og vidtrækkende er dog klimakrisen.

Det er derfor yderst nødvendigt at vende blikket mod optimisme, muligheder, og nyskabende innovation. Skal vi lykkes med at nå Danmarks ambitiøse klimamålsætninger, så skal bæredygtige teknologiske løsninger spille en central rolle - en vision som ligger til grund for dette års SDG Tech Awards. Hvis vi lykkes med at implementere og skalere disse løsninger, så lykkes vi med den grønne omstilling.

Vi er derfor rigtig glade for, at vi i samarbejde med DI kan dedikere uge 49 til at sætte fokus på det enorme potentiale, Danmark har for at skabe morgendagens grønne løsninger. 600 nominerede grønne, nyskabende tech-løsninger er rekord – det vidner om en enorm grøn innovationskraft i Danmark.

Derfor inviterer vi alle aktører i dansk erhvervsliv og pressen til at komme og tage del i Nordens største award for bæredygtige teknologier.

Læs programmet her: Schedule 2022 • SDG Tech Awards

Læs mere om SDG Tech Awards her: Home • SDG Tech Awards

Eller her: SDG Tech Awards nærmer sig: »Det er en hyldest til heltene i det grønne økosystem« - TechSavvy

Følg os på:

    

Kontakter

President i Sustainary, Human Shojaee på 29 29 07 67, human@sustainary.org
Chef for DI Udvikling og Bæredygtighed Marie Gad på 29 49 44 47, msh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye