Niras A/S

Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS

Del
Michael Maimann bliver ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS som led i rådgivervirksomhedens store satsning inden for den grønne energiomstilling, GREENsition. Den 35-årige bioteknologiingeniør kommer fra en stilling som projektdirektør i Novozymes.
Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.
Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.

NIRAS har endnu en gang styrket sin position inden for den grønne energiomstilling, som rådgiverfirmaet kalder GREENsition. Det sker med ansættelsen af Michael Maimann, der er specialist inden for grønne brændstoffer. Han kommer fra en stilling som projektdirektør i Novozymes, og dertil har han tidligere udviklet og implementeret biofuels i både Mærsk McKinney Møller Center for Zero Carbon Shipping og i Ørsted.

”Med ansættelsen af Michael Maimann har vi igen vist, at vi kan tiltrække endog meget stærke kapaciteter som vil kunne yde et vigtigt bidrag til NIRAS’ arbejde for GREENsition. Michael har stor erfaring med at udvikle løsninger inden for bioteknologi og anvendelsen af biomasse for nogle af Danmarks største virksomheder, og hans store viden vil afgjort komme vores kunder til gavn,” udtaler Senior Vice President i NIRAS, Thomas B. Olsen

Michael Maimann ser også selv interessante muligheder i den nye stilling hos den storerådgivervirksomhed:

”Interessen for at bruge biomasse i den grønne omstilling er accelereret kraftigt de sidste år. Hvis brugt rigtigt, så har det et stort grønt potentiale. NIRAS er med GREENsition startet på en meget spændende og ambitiøs satsning, og jeg er overbevist om, at jeg her vil få masser af muligheder for at omsætte min passion for biomasse og biobrændsler til bæredygtige løsninger, der vil gøre en reel forskel for både vores kunder og for samfundet,” siger han.

NIRAS står i krydsningsfeltet inden for grøn energiomstilling

Michael Maimann mener, at NIRAS har en meget fordelagtig position, når det gælder udviklingen af bæredygtige løsninger inden for grøn energi.

”NIRAS arbejder i dag med mange aktører, som bidrager til den grønne omstilling inden for fødevareindustrien, energisektoren og forsyningsselskaber, samt med pharma og life science sektorerne. Man står midt i et vanvittigt interessant krydsningsfelt, hvor man kan trække på ny viden og landvindinger fra alle disse områder. NIRAS har samtidig et godt ry for at have flade strukturer og at arbejde på tværs af kompetencer og forretningsenheder. Det gør, at vi kan trække på kompetencerne fra hele organisation til at skubbe på den grønne omstilling, og det gør det også ekstra motiverende at blive en del af holdet,” siger han.

Michael Maimann tiltræder stillingen som ekspertisechef den 5. december 2022.

Kontakter

Billeder

Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.
Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.
Download
Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.
Michael Maimann er ny ekspertisechef for Biomasse i NIRAS.
Download

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

NIRAS byder velkommen til Lorien Engineering Solutions som en del af deres voksende ingeniørrådgivningsforretning3.1.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ingeniørrådgivningsvirksomheden NIRAS har d. 2. januar afsluttet opkøbet af Lorien Engineering Solutions fra GP Strategies Corporation. Med overgangen til NIRAS Gruppen bliver Lorien Engineering Solutions og dens medarbejdere del af en global virksomhed i vækst, som rådgiver de globale fødevare-, life science og advanced manufacturing-industrier.

NIRAS overtager Lorien Engineering Solutions og styrker sin procesindustriforretning4.12.2023 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

NIRAS overtager Lorien Engineering Solutions, og sætter ekstra fart på vækstambitionerne inden for deres globale fødevare- og life science-forretning. Opkøbet styrker NIRAS’ markedsposition på det engelske marked med en bredere portefølje af ydelser til procesindustrien. Etableringen på det polske marked vil skabe et vækstcenter for kompetencer og ydelser til NIRAS’ europæiske procesindustrikunder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye