Meresalg Marketing

Ung iværksætter Kasper Knudsen donerer 34.425 kr. til CoolUnite

Del
24-årige Kasper Knudsen er manden bag selvbiografien “Uden grænser”, som blev skrevet med udgangspunkt i at inspirere andre unge med en drøm om en iværksætterrejse.
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS

Selvbiografien har som udgangspunkt 2 formål: 

  1. At inspirere andre unge, som har en drøm om at blive iværksætter
  2. At donere hele salget til et godt formål, som i dette tilfælde blev “CoolUnite”

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg til dagligt inspirerer mine kunder. Jeg elsker at rykke andre mennesker og coache andre til at nå deres mål.

Da selvbiografien var færdigskrevet og klargjort i PDF-format til udsendelse, tog det ikke mere end 48 timer inden den igen måtte blive meldt udsolgt. 

Der var blevet lovet 918 eksemplarer ud i første omgang, så Kasper og hans team i Sedia ApS havde også klargjort markedsføringskampagnerne på tværs af de sociale medier, men de blev aldrig nødvendige at bruge. 

Det hele blev nemlig solgt med udgangspunkt i et enkelt post og et par enkelte stories på Kasper Knudsens egen Instagram, @kasperknudsen.

At kunne kombinere mit arbejde med velgørenhed, og at kunne hjælpe andre mennesker i samme ombæring, er en utroligt stolt følelse at stå tilbage med. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til at donere til velgørenhed.

Men hvorfor lige præcis nøjes med at sælge 918 eksemplarer af selvbiografien?

Det betyder ‘held og lykke’ på kinesisk”

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:


Kasper Jakob Knudsen
31360737
Kasper@sedia.dk


Morten Sonne Sjælland
61737342
Morten@sedia.dk

Billeder

Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Download
Download

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Rosacea behandling: Vind over voksen acne og genstridige karsprængninger18.4.2024 12:44:43 CEST | Pressemeddelelse

Hudsygdomme kan være som usynlige fjendtlige invasioner, du ikke kan gemme dig for. Rosacea er en af disse tilstande, der skaber uventede røde flag i dit spejlrefleks. Hvis du har oplevet det uforklarlige ph-fatidiske (rødme i ansigtet) og uforståelige bumselignende knopper, har du måske været uheldig at blive bekendt med rosacea, også kendt som "voksen acne". Men frygt ej, min ven, for i denne dybdegående blogpost vil vi udforske rosacea behandling til at få dine bekymringer til at gå væk ligesom din uønskede rødme.

Send faktura som privatperson – en trin for trin-guide, der gør det muligt18.4.2024 09:29:02 CEST | Pressemeddelelse

At være selvstændig freelancer eller have sin lille virksomhed kørende i det daglige, kan være en drøm for mange. Det giver frihed til at arbejde med det, du brænder for, men det bringer også nogle administrative og kedelige udfordringer med sig – specielt når det kommer til at send faktura som privatperson, freelancer eller som lille enkeltmandsvirksomhed uden den helt store omsætning. At sende en faktura kan være en ny og måske lidt skræmmende opgave for mange selvstændige, men med den rigtige forberedelse og information, kan processen blive nemmere og mere flydende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye