Meresalg Marketing

Ung iværksætter Kasper Knudsen donerer 34.425 kr. til CoolUnite

Del
24-årige Kasper Knudsen er manden bag selvbiografien “Uden grænser”, som blev skrevet med udgangspunkt i at inspirere andre unge med en drøm om en iværksætterrejse.
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS

Selvbiografien har som udgangspunkt 2 formål: 

  1. At inspirere andre unge, som har en drøm om at blive iværksætter
  2. At donere hele salget til et godt formål, som i dette tilfælde blev “CoolUnite”

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg til dagligt inspirerer mine kunder. Jeg elsker at rykke andre mennesker og coache andre til at nå deres mål.

Da selvbiografien var færdigskrevet og klargjort i PDF-format til udsendelse, tog det ikke mere end 48 timer inden den igen måtte blive meldt udsolgt. 

Der var blevet lovet 918 eksemplarer ud i første omgang, så Kasper og hans team i Sedia ApS havde også klargjort markedsføringskampagnerne på tværs af de sociale medier, men de blev aldrig nødvendige at bruge. 

Det hele blev nemlig solgt med udgangspunkt i et enkelt post og et par enkelte stories på Kasper Knudsens egen Instagram, @kasperknudsen.

At kunne kombinere mit arbejde med velgørenhed, og at kunne hjælpe andre mennesker i samme ombæring, er en utroligt stolt følelse at stå tilbage med. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til at donere til velgørenhed.

Men hvorfor lige præcis nøjes med at sælge 918 eksemplarer af selvbiografien?

Det betyder ‘held og lykke’ på kinesisk”

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:


Kasper Jakob Knudsen
31360737
Kasper@sedia.dk


Morten Sonne Sjælland
61737342
Morten@sedia.dk

Billeder

Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Download
Download

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

En guide til luksusindkvartering på Island26.8.2024 14:03:27 CEST | Pressemeddelelse

Island er kendt for sin utrolige natur og unikke oplevelser. For dem, der ønsker en ekstraordinær rejseoplevelse, byder øen på en række luksuriøse indkvarteringsmuligheder. I denne guide vil vi udforske de mest eksklusive steder at bo på Island. Island er en drømmedestination for mange, og med god grund. Med sin rå skønhed og utæmmede landskaber tilbyder øen en unik kombination af eventyr og afslapning. Hvis du planlægger at besøge Island i november, er her nogle tips til at sikre, at din oplevelse bliver så luksuriøs som mulig.

Verdenskendte Sif Jakobs lancerer deres nye AW 24/25 kollektion22.8.2024 19:05:57 CEST | Pressemeddelelse

Hver kvinde fortjener at stråle. Det er det simple, men kraftfulde mantra, som Sif Jakobs har levet efter, siden hun lancerede sit eponyme smykkemærke i 2009. Hvad der begyndte som en drøm om at skabe smykker, der kunne bringe et strejf af luksus ind i enhver kvindes liv, har udviklet sig til et internationalt anerkendt brand. Sif Jakobs jewellery er kendt for sine unikke og sofistikerede designs, som kombinerer det bedste fra nordisk minimalisme med italiensk glamour. I dag, mere end et årti senere, fortsætter brandet med at inspirere og fascinere kvinder verden over med deres tidløse skønhed. Sif Jakobs, født på Island og uddannet guldsmed, har altid haft en særlig evne til at finde skønhed i verden omkring sig. Hendes tid i København, hvor hun har slået sig ned, kombineret med hendes mange rejser til Europas store byer, har givet hende en unik æstetik, der forener nordisk kølighed med italiensk elegance. Resultatet er en kollektion af smykker, der på én gang er enkle og sofistikered

Anlægsgartner Amager og København, Nicolaj Olsen, hjælper danske husejeres havedrømme med at gå i opfyldelse22.8.2024 14:39:15 CEST | Pressemeddelelse

En engelsk undersøgelse viser, at jobbet som anlægsgartner er det, der bringer folk mest arbejdsglæde. Den glæde oplever haveejere på Amager og København i den grad, når de får besøg af den uddannede anlægsgartner Nicolaj Olsen https://www.anlaegsgartnernicolajolsen.dk/. Med et smil på læben kaster han sig over både store og små haveopgaver og til resultater, der begejstrer kunderne.

En ny trend i sommerhusudlejning fylder mere og mere15.8.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sommerhusudlejning har længe været en populær ferieform i Danmark, hvor mange familier ser frem til en uges afslapning. Dog sættes der i øjeblikket en ny trend for sommerhusudlejning, hvor den traditionelle ferieudlejning, med indflytning lørdag og ud lørdagen efter, byttes ud med fleksibilitet. I hvert fald ser man nu en større efterspørgsel på netop dette. En af de aktører der tilbyder fleksibel sommerhusudlejning er Campaya.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye