Meresalg Marketing

Ung iværksætter Kasper Knudsen donerer 34.425 kr. til CoolUnite

Del
24-årige Kasper Knudsen er manden bag selvbiografien “Uden grænser”, som blev skrevet med udgangspunkt i at inspirere andre unge med en drøm om en iværksætterrejse.
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS

Selvbiografien har som udgangspunkt 2 formål: 

  1. At inspirere andre unge, som har en drøm om at blive iværksætter
  2. At donere hele salget til et godt formål, som i dette tilfælde blev “CoolUnite”

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg til dagligt inspirerer mine kunder. Jeg elsker at rykke andre mennesker og coache andre til at nå deres mål.

Da selvbiografien var færdigskrevet og klargjort i PDF-format til udsendelse, tog det ikke mere end 48 timer inden den igen måtte blive meldt udsolgt. 

Der var blevet lovet 918 eksemplarer ud i første omgang, så Kasper og hans team i Sedia ApS havde også klargjort markedsføringskampagnerne på tværs af de sociale medier, men de blev aldrig nødvendige at bruge. 

Det hele blev nemlig solgt med udgangspunkt i et enkelt post og et par enkelte stories på Kasper Knudsens egen Instagram, @kasperknudsen.

At kunne kombinere mit arbejde med velgørenhed, og at kunne hjælpe andre mennesker i samme ombæring, er en utroligt stolt følelse at stå tilbage med. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til at donere til velgørenhed.

Men hvorfor lige præcis nøjes med at sælge 918 eksemplarer af selvbiografien?

Det betyder ‘held og lykke’ på kinesisk”

Nøgleord

Kontakter

Kontaktoplysninger:


Kasper Jakob Knudsen
31360737
Kasper@sedia.dk


Morten Sonne Sjælland
61737342
Morten@sedia.dk

Billeder

Kasper Knudsen, Sedia ApS
Kasper Knudsen, Sedia ApS
Download
Download

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Malling Byg ApS – Tømrer i Nordsjælland hjælper sine kunder med at spare tusindvis af kroner hvert år på varmeregningen28.2.2024 07:48:16 CET | Pressemeddelelse

Med energipriser, der i perioder kan udfordre ens budget, har mange danskere skruet ned for varmen og op for forbruget af varme uldsokker for at komme igennem vintermånederne. Malling Byg ApS: https://www.malling-byg.dk/, et tømrerfirma fra Vejby i Nordsjælland, har specialiseret sig i at energieffektivisere huse, der har ført til et betydeligt fald i energiforbruget for deres kunder.

Hvordan du skaber den perfekte fest på Sjælland med teltudlejning27.2.2024 08:44:25 CET | Pressemeddelelse

Drømmer du om at arrangere den helt store begivenhed eller fest på Sjælland til sommer, hvor du, din familie og dine venner kan nyde en uforglemmelig fest under åben himmel? Med den rette teltudlejning kan du skabe de perfekte rammer for en mindeværdig begivenhed, hvor hver detalje er omhyggeligt planlagt og udført. Lad os kigge på dette, og hvordan du kan omdanne din vision til virkelighed og dermed skabe den perfekte festoplevelse på Sjælland med leje af telt som nøgleelement.

Få mest ud af dine midler med den rette information22.2.2024 15:12:53 CET | Pressemeddelelse

Når det kommer til at beskytte ens hjem, er det ikke kun et spørgsmål om sikkerhed, men også om at sikre, at man økonomisk kan klare potentielle udfordringer. Det starter ofte med at finde og indsamle den billigste husforsikring, der dækker alle dine behov, hvilket ikke altid er en nem opgave. Med den rigtige tilgang og de bedste informationer ved hånden, kan du dog navigere i forsikringsverdenen meget lettere og dermed sikre dig at både dit hjem og din familie er ordenligt dækket.

Hvad er STU? Bliv klogere på Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse her21.2.2024 15:37:05 CET | Pressemeddelelse

I et samfund, hvor uddannelse er en hjørnesten for individuel og fælles udvikling, har Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) vist sig at være en vital bro for unge med særlige behov. STU tilbyder en tilpasset uddannelsesvej, der ikke blot fokuserer på faglig læring, men også på personlig udvikling og forberedelse til voksenlivet.Denne artikel dykker ned i, hvad STU præcist er, og hvordan den støtter unge i at nå deres fulde potentiale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye