Danske Spil A/S

En-de-lig: Mand vinder 5 millioner i Lotto efter 30 år med de samme tal

Del
Midaldrende mand fra Østjylland vandt for nyligt 5 millioner kroner i Lotto – efter at have spillet de samme tal 30 år i træk. ”Vi ventede bare på, at det skulle ske,” fortæller han.

Man siger, at alt godt kommer til den, der venter… Det kan en midaldrende mand fra Østjylland tale med om, efter han for nyligt vandt fem millioner kroner i Lotto: Lotto-kuponen indeholdt nemlig præcis de samme numre, som han og familien havde spillet siden 1992.

”Vi har spillet de der tal i 30 år!” siger manden og forklarer:

”Det er min, min kones og vores børns fødselsdatoer. I starten spillede vi dem på femugers-kuponer, og siden har den kørt via betalingsservice. Vi tjekker dem aldrig, vi ventede bare på, at det skulle ske. Det er jo derfor, man spiller. Man tror på det!” siger han.

Kuponen har været et fast lørdagsindslag siden mandens yngste barn kom til verden og fuldendte den talrække, som har fulgt familien lige siden.

I starten var manden og hans kone af og til så bange for at glemme at spille kuponen, at de nogle gange kom til at forny femugers-kuponen før den var udløbet – det er der dog siden kommet styr på med betalingsservice, så nu kører kuponen bare helt automatisk derudad…

200.000 kroner som prøveballon
Selv om 30 år er lang tid at spille Lotto, så har der undervejs ikke været andet end smågevinster på 60 kroner og lignende. Derfor troede manden heller ikke i første omgang på sit eget held. Og derfor sagde han ja til at få et forskud på 200.000 kroner – bare for at se, om pengene rent faktisk gik ind.

”Og da de 200.000 kroner så gik ind, så faldt skuldrene ligesom ned. Og jeg vidste ikke engang, at de var oppe, jeg troede, at jeg var helt afslappet, men det var jeg altså ikke,” siger han.

Manden og hans kone har allerede besluttet sig for, hvad de mange penge skal gå til: De skal bruges på en tidlig pension.

”Vi snakkede også om, at vi kommer nok til at virke lidt kedelige. Men det synes vi ikke selv. Vi kunne jo begynde at bruge af pengene eller købe en finere bil – men så skulle jeg arbejde, og vi synes, at det giver mere mening at gå herhjemme og nyde livet,” siger han.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye