Dagrofa ApS

Erfaren profil bliver ny kategorigruppechef for Frugt og Grønt på tværs af Dagrofa

Del
Foto: PR. Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa
Foto: PR. Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa

Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa, som er en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked.

Esben Meier kommer senest fra en stilling som Group Category Manager i Coop, hvor han bl.a. har stået i spidsen for konceptudvikling, sortimentsudvikling, leverandøraftaler og partnerskaber indenfor en række kategorier. Han har arbejdet med fødevarer indenfor forskellige kategorier i over 20 år, hvilket betyder, han har fingeren på pulsen på mange forskellige områder. Det er en stor fordel, mener kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen:

- I Dagrofa vil vi give de bedste madoplevelser, og det kræver, at vi kan tænke innovativt og samarbejde på tværs af kategorier, forretningsenheder og partnerskaber. Esben kan med sin brede erfaring og innovative tilgang bidrage til vores arbejde med at vinde kategorier som led i vores koncernstrategi #FremgangSammen.

Som ny kategorigruppechef vil Esben Meier være ansvarlig for frugt og grønt i Dagrofa detail og Dagrofa Foodservice. Han har tidligere været med til at starte nye convenience-koncepter op i Coop og med succes drevet dem i den rette strategiske retning. Men nu er tiden altså inde til at prøve noget nyt.

- Jeg glæder mig helt vildt til at begynde at arbejde med nye produkter sammen med en masse dygtige mennesker i Dagrofa. Det bliver super spændende med nye ansvarsområder og nye stakeholders, jeg skal lære at kende. Jeg går ydmygt til opgaven med at udvikle og optimere sortiment og priser på frugt og grønt midt i en tid, hvor hele værdikæden er udfordret pga. inflation og energipriser.

Esben Meier bor i Vindinge ved Roskilde med Ann-Louise og to børn.

Han starter i sin nye stilling d.1. december 2022.

For yderligere information, kontakt senior presse- og kommunikationsrådgiver Jannie Ravn Madsen på telefonnummer 72332154.

Nøgleord

Kontakter

Dagrofa Koncernkommunikation
Pressekontakt
presse@dagrofa.dk
72332323

Billeder

Foto: PR. Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa
Foto: PR. Esben Meier bliver ny chef for Frugt og Grønt i fødevarekoncernen Dagrofa
Download

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice leverer for andet år i træk et positivt regnskab3.4.2024 08:45:00 CEST | Pressemeddelelse

En landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice - kan for andet år i træk præsentere et positivt årsregnskab med et årsresultat på 40,6 mio. kroner. I løbet af 2023 har Dagrofa Foodservice bl.a. haft fokus på at optimere virksomhedens drifts- og logistikløsninger, tiltrække nye kunder gennem faglig inspiration og at mindske mængden af madspild. 2024 kommer til at handle om at styrke kundeoplevelsen og derigennem øge omsætningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye